L'oréal Color Riche Oil Infused Nail Polish 440 Chérie Macaron

Sinds de lancering van de nieuwe nagellakjes van L'oréal was ik er al erg nieuwsgierig naar. De flesjes zijn wat mij betreft een enorme vooruitgang op de vorige flesjes en daarnaast zien de kleuren er ook weer prachtig uit. Ik heb een aantal lakjes uit de collectie meegenomen en laat vandaag de eerste aan jullie zien; Chérie Macaron. Benieuwd of de kwaliteit mij ook zo goed beviel? Lees dan snel verder.

Het potje vind ik allereerst al ontzettend mooi. Ik weet nog dat ze vroeger hele dunne lakjes hadden, welke ik zelf altijd wat onhandig vond. Dit waren de Color Riche lakken, al waren ook deze altijd erg fijn. Omdat mijn ervaring tot op heden altijd erg goed was met de nagellakjes van L'oréal was ik ook erg nieuwsgierig naar deze formule.

En wauw, wat ben ik tevreden over de lak! Het kwastje is vrij breed en rond afgesneden, waardoor je gemakkelijk je hele nagelbed bedekt. Doordat er olie in het lakje zit heb je er ook heel weinig van nodig, zo lakte ik één hand door slechts één maal het kwastje uit het potje te halen.

Dat is dan ook gelijk het grootste voordeel aan het lakje. Het drogen gaat niet super snel, al is dit ook prima te doen. Een paar minuutjes wachten en dan is hij in ieder geval droog genoeg om je dagelijkse activiteiten te doen.

Over het kleurtje zelf ben ik ook erg tevreden. Dit is een prachtige koraaltint; ideaal voor de warme zomerdagen die er -hopelijk- aan zitten te komen. Ik gebruikte zelf slechts één laagje, al is een tweede laagje wel aan te raden als je hem écht volledig dekkend wilt hebben.

Ik ben weer ontzettend tevreden over dit lakje van L'oréal en ik ben erg nieuwsgierig of de andere kleurtjes mij net zo goed bevallen!

L'oréal Color Riche Oil Infused Nail Polish 440 Chérie Macaron - €8.99
'' Heb jij de nieuwe nagellakjes van L'oréal al geprobeerd?

24 opmerkingen

 1. Vind die potjes zo mooi en apart! Mooie kleur is dit ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de flesjes ook erg mooi, net als het kleurtje inderdaad!

   Verwijderen
 2. Het kleurtje is echt supermooi! Wel jammer dat het zo lang duurt om te drogen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lang duurt het niet hoor! Een paar minuutjes en dan is hij droog. :)

   Verwijderen
 3. Ziet er erg goed uit! Deze nagellakjes viel me al op, door de aparte (maar super leuke) verpakking. En deze kleur vind ik ook geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur. Zeker nu, voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt een heerlijk zomers kleurtje waar ik meteen vrolijk van word ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel tof kleurtje en mooie verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi kleurtje! hier houd ik van:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een prachtig kleurtje. Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi en zomers kleurtje! En die verpakking is zeker mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi! lekker zomers kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooi, zomerse kleur. Ik vind de vormgeving ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mmm deze klinkt best wel goed
  leuk kleurtje ook

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou wel van dit kleurtje voor de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi flesje! Maar ook mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen