MAC Vibe Tribe Painted Sunset Lipstick & Matte Bronze

Het is even geleden dat ik voor het laatst een MAC product heb aangeschaft. Om precies te zijn was het in januari, vijf maand geleden al weer! Ik kocht destijds de Retro Matte Liquid Lipstick waar ik niet heel tevreden over was. In de tussentijd bracht MAC geen collecties uit die mij interesseerden, tot ik het persbericht binnen kreeg over de VIbe Tribe collectie. Ik was toen direct enthousiast en zette een aantal items op mijn wishlist; de Painted Sunset lipstick en de Matte Bronze. Nieuwsgierig naar deze twee producten? Lees dan snel verder.

Om te beginnen vind ik de vormgeving van deze collectie onwijs gaaf. Het tribal effect in koraal, blauw en bruin ziet er ontzettend mooi uit. Zeker in combinatie met de verder bruinige verpakking. Wat betreft MAC heb ik toch een klein zwak voor hun leuke Limited Edition verpakkingen en probeer ik er hier toch altijd wel ééntje van te scoren als ik de verpakking echt gaaf vind.

Ik vond de kleur Hot Chocolate uit deze collectie ook erg gaaf, al wilde ik die dan weer juist liever met de gewone verpakking. Deze is namelijk ook te verkrijgen in het reguliere assortiment. Ik zag namelijk dat velen hem graag wilden en hem niet hebben kunnen scoren; niet getreurd. 
Mijn voorkeur ging uit naar Painted Sunset omdat het een keer heel iets anders is dan wat ik normaal draag. Ik ben dol op rozige tinten die goed aansluiten bij mijn eigen lippen, al vind ik dit soort felle kleuren ook erg gaaf. Deze rode tint neigt wat meer naar koraal toe waardoor ik het wel aandurfde. Een echt felrode lipstick zal je mij namelijk niet zien dragen.
Hoewel deze lipstick er op de foto al mooi uit zag vind ik hem in het echt nog vele malen mooier. De kleur is echt prachtig; precies zoals ik hem had gehoopt. Dit is echt een kleur die je ook met een bleke huid goed kunt hebben als je toch eens een fellere lipkleur wilt dragen.
En zo ziet hij er dan uit. De lipstick heeft een Amplified finish en is daardoor heel erg creamy. Het is wat moeilijk hem mooi aan te brengen, al scheelt het wel een hoop dat hij heel egaal is met het aanbrengen. Uiteindelijk ziet hij er zo uit en vind ik hem ontzettend mooi. Ik ben heel erg blij dat ik voor deze kleur heb gekozen, ik weet zeker dat ik hier heel veel plezier van ga hebben!

MAC Cosmetics Vibe Tribe Painted Sunset Lipstick - €21.00
Het tweede product wat ik graag wilde aanschaffen was de Matte Bronze Powder. Ik ben al tijden dol op mijn MAC 'Golden' bronzer, al is deze na bijna twee jaar bijna op. Er zit nog een klein beetje langs de randjes wat ik er niet zo gemakkelijk uit krijg.

En ondanks dat ik verder de Hoola Bronzer wel gebruik en dol ben op mijn Anastasia Contour Kit vind ik die van MAC toch een heel stuk fijner. Ik wilde graag weer een nieuwe bronzer proberen van MAC en na even te hebben getwijfeld tussen Refined Golden en Matte Bronze heb ik besloten te kiezen voor de laatste.
Dit product heeft dan ook weer dezelfde prachtige verpakking als de lipstick. Hij is zo lekker zomers, daar wordt je gelijk blij van! In dit product zit ook nog een klein spiegeltje die altijd handig is voor een kleine touch up onderweg. Ik vind het vooral handig om met dit soort spiegeltjes lipstick bij te werken.
Omdat ik het product online heb besteld was ik wel even bang dat de bronzer te donker zou zijn. Dit is met mijn bleke huid al snel het geval en helaas kon ik op het internet ook geen swatches vinden van dit product. Ik heb het er daarom maar gewoon op gegokt en ik ben erg blij dat ik dat heb gedaan!

De bronzer is namelijk perfect voor mijn huid. Hij is niet te licht en niet te donker en omdat hij in eerste instantie geen intens pigment afgeeft kun je hem heel mooi opbouwen. Bij mijn Hoola Bronzer heb ik namelijk al snel te veel op mijn kwast waardoor het effect minder mooi wordt.

Ik ben ook met deze bronzer dus erg blij, het zijn beide producten waar ik heel veel plezier van zal gaan beleven. Ik ben benieuwd of deze bronzer net zo lang meegaat als mijn vorige MAC bronzer; dat zou in ieder geval erg fijn zijn

MAC Vibe Tribe Matte Bronze - €30.00

'' Heb jij iets weten te scoren uit deze collectie?

19 opmerkingen

 1. Wat een leuke producten zijn het! Ik vind de vormgeving erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze 2 zijn ook prachtig =)
  Ik heb de lipstick Hot Chocolate en de Gleamtones Powder van deze collectie.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hot Chocolate is inderdaad ook prachtig! Goede aankopen heb je gedaan. ;)

   Verwijderen
 3. Mooie items! Ik vind de verpakking helemaal fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die verpakkingen van deze collectie blijven zo gaaf! Mooi spul :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke verpakkingen inderdaad! Vooral de bronzen vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Hij is echt perfect voor mijn huidskleur!

   Verwijderen
 6. Ik vind het een prachtige collectie en twijfel nog of ik dingen aan m'n stash toe ga voegen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit de mooiste producten van Mac. Die verpakking is zoo mooi! De bronzer zoet er erg interessant uit!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 8. beide producten zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een prachtige producten & die verpakking, sooo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind vooral de verpakking zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooeh wat een mooie productjes

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een prachtige producten, de verpakking vind ik er zo mooi uitzien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh echt hele mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen