Oriflame Giordani Gold Iconic Matte Lipstick - Vintage Rose

Oriflame was het merk waar ik vroeger de meeste van mijn eerste make-up producten van had. Ik kende dit merk van jongs af aan omdat mijn moeder altijd beautymember is geweest en wij daardoor ook een heleboel producten van dit merk in huis hadden. Dit is nog steeds het geval en ik ben nog steeds dol op de producten van dit merk. Ik bestelde dit keer onder andere deze prachtige Iconic Matte lipstick in de kleur Vintage Rose en deel deze vandaag met jullie!

Ik heb al meerdere lipsticks van de Giordani Gold lijn van Oriflame en ik ben echt dol op de prachtige verpakkingen. Zo heb ik de Baroque Teint lipstick in de kleur Nude Intrique twee jaar geleden aangeschaft en draag ik deze nog steeds heel erg graag.

De Iconic Matte lipstick heeft weer een iets andere verpakking, al is hij nog steeds in dezelfde stijl. Het gouden dessin ziet er chique uit en past perfect bij het stijltje van de Giordani Gold producten. Deze zijn namelijk altijd versierd met gouden details.
Ook in de lipstick zelf is er gedacht aan de details. Je ziet hier nog eens het logo van Giordani Gold in het product gegraveerd, wat zorgt voor nog wat meer luxe. Dit vind ik onwijs leuk aan Oriflame, zeker als je dit bekijkt ten opzichte van de prijs. De lipsticks zij namelijk zeker niet duur en je krijgt echt waar voor je geld. Wat mij betreft zijn dit zeker één van de beste budget lipsticks die er te vinden zijn.
Ik begon dit keer met een swatch op mijn arm, waar ik gelijk al razend enthousiast over werd. Het is een perfecte oudroze kleur die ik nu dagelijks draag, zo blij ben ik er mee. In de verte doet hij me een beetje denken aan MAC Faux, al is hij net een tintje lichter en is de substantie wat meer creamy. Zeker in de zomer vind ik dit ideaal, dan heb ik al snel droge lippen en vind ik het niet altijd even prettig om ook nog eens een matte lipstick te gebruiken.

Deze lipstick wordt dus wel een matte lipstick genoemd, al is hij verre van matte. Dat vind ik zelf geen probleem, al moet je er wel rekening mee houden. Verwacht dus geen matte lipstick, dat is hij namelijk niet. 
En zo ziet hij er uit op mijn lippen. Is hij niet prachtig? Het is de ideale kleur voor elke dag, ik denk dat velen hier erg enthousiast over zullen zijn. Zelf ben ik er in ieder geval erg over te spreken en is het een kleurtje die ik er steeds vaker bij pak. In de korte tijd dat ik hem heb is het in ieder geval één van mijn favorieten geworden.

Naast dat het kleurtje zo mooi is, blijft hij ook redelijk lang zitten en verschuift hij niet. De lipstick moet je wel bijwerken na een avondmaaltijd, al zit hij er na een kleine lunch nog prima op. Aanbrengen gaat prima, dus even bijwerken is wat mij betreft ook geen probleem.

Ik ben zoals gewoonlijk weer erg tevreden over deze lipstick van Oriflame, ik ben dan ook zeker van plan er meer aan te gaan schaffen!

Oriflame Giordani Gold Iconic Matte Lipstick - €9.99
'' Wat vind jij van dit kleurtje van Oriflame?

18 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleur zeg! Ik heb toevallig net zoiets van Kiko gekocht, alleen vind ik deze mooier haha. Inderdaad een goede every day kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een prachtige kleur! De huls vind ik er ook erg mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtige kleur, en de verpakking is ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die kleur echt prachtig!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige tint. Ik vind de huls ook erg chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeh lala! Prachtig kleurtje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooi kleurtje
  staat je ook ontzettend goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh..wat een mooie kleur, de verpakking ziet er inderdaad luxueus uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik geloof dat ik verliefd ben op deze kleur, echt onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super mooie kleur, staat je heel goed! Vind de huls ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat hij niet matte is zoals beloofd, maar de kleur is wel echt prachtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een enorm gave kleur, en mooie verpakking ook! Die Giordani Gold collectie van Oriflame heeft altijd zulke mooie producten.

  BeantwoordenVerwijderen