Oriflame Milk & Honey Gold Hair Mask

Als we het hebben over maskertjes kan ik zeggen dat ik deze veel te weinig gebruik. Ik heb er genoeg voor mijn gezicht en haren, al gebruik ik ze maar heel sporadisch. Een haar masker gebruik ik nog wel iets vaker als een gezichtsmasker en als ik ze gebruik weet ik ook weer waarom ik er zo dol op ben. Ik testte daarom dit -voor mij- nieuwe masker van Oriflame; het Milk & Honey Gold Hair Mask. Mijn ervaring hiermee deel ik vandaag met jullie.

Het Milk & Honey Gold hair mask komt in een hele elegante, simpele pot. Het is een wat ronder model in het wit, met daarop een gouden deksel. Dit past erg goed bij de Milk & Honey serie waar ik al jaren dol op ben. Ik gebruik hier op dagelijkse basis ook een scrub van en heb de shampoo en conditioner ook een tijd lang gebruikt.

Nu was het tijd voor dit haar masker, welke ik nog noit eerder had geprobeerd. Niet met een specifieke reden; puur omdat ik dit soort producten niet meer zo vaak aanschaf. Ik heb er tenslotte al zo veel van en wil dat soort dingen dan het liefste als eerste opmaken.

Dit masker ziet er niet alleen van de buitenkant mooi uit; ook de binnenkant vind ik prachtig. Het is een hele vloeibare substantie, al is hij niet zo waterig dat hij echt lekt. Het masker heeft een kleine shimmer en ziet er daardoor bijna uit als een soort vla; om op te eten.
Als je de pot opent komt je allereerst de heerlijke geur tegemoet. Met deze geur was ik natuurlijk al bekend en het stelde mij wederom niet teleur. Het is geen overheersende geur van honing, wat komt door het toevoegen van de melk. Hierdoor wordt hij een stuk minder overheersend en is het allemaal een stuk subtieler.

Nadat ik het masker heb uitgespoeld voelen mijn haren zijdezacht aan én ruiken ze heerlijk. Het is niet nodig om nog na te spoelen met conditioner, ook een groot voordeel. Bij sommige maskers is dit wel het geval en wat mij betreft is het doel dan niet helemaal behaald. Het masker alleen moet namelijk voldoende zijn.

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over dit haarmasker en ik ga deze de komende tijd nog veel vaker gebruiken.

Oriflame Milk & Honey Gold Hair Mask - €13.00
'' Heb jij al kennis gemaakt met de Milk & Honey producten van Oriflame?

16 opmerkingen

 1. Wat lijkt me dit een heerlijk haarmasker zeg. Weet je dat ik echt bijna nooit een haarmasker neem, te erg haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik neem er ook veel te weinig de tijd voor helaas! :)

   Verwijderen
 2. Die geurencombinatie klinkt al zo lekker. Wist niet dat Oriflame ook maskers had!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit maskertje lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op allerlei maskers! Deze klinkt zalig en is zeker ook nog mooi van prijs!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijs is net zo fijn als het maskertje, haha. Zeker het geld waard!

   Verwijderen
 5. Dit klinkt als een fijn haarmasker! Ik moet zelf ook vaker een haarmasker doen, maar dat vergeet ik best vaak. Een haarserum en conditioner gebruik ik wel altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik! Ik denk er vaak ook niet aan. Conditioner en serum inderdaad dan weer wel. :)

   Verwijderen
 6. Dit masker lijkt mij enorm fijn! lekker! <3 fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt als een heel fijn masker, ik moet echt eens wat van Oriflame gaan proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik las Milk & Honey en begon gelijk wat dieper adem te halen hihi. Lijkt me zo'n heerlijke geur! Ben sowieso gek op maskertjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw dit maskertje lijkt me echt super!
  Ga ik zeker proberen.

  X Elien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt dol op haar- en gezichtsmaskers! De geur van dit masker lijkt me zeer lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. je klinkt alvast heel enthousiast
  hij klinkt ook wel goed eigenlijk

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die lijkt me heerlijk! De geur en substantie vooral, en fijn zo'n lekkere grote pot <3

  BeantwoordenVerwijderen