Photo Diary Week 22 - Juni 2016

Wat een zonnig weertje was het de afgelopen dagen! Ondanks dat ik niet zo'n dol ben op het zonnetje heb ik er nog wel van kunnen genieten. Daarnaast deed ik ook een heleboel andere leuke dingen deze week. Nieuwsgierig naar een aantal foto's die ik afgelopen week maakte? Lees dan snel verder!

Ik schafte de twee nieuwste VT wonen tijdschriften aan. De reguliere versie én de lifestyle versie. Dit soort bladen vind ik altijd erg leuk om een beetje inspiratie op te doen voor de website.

Mijn vader kwam ergens deze toffe pinbal machine aan en besloot die maar mee te nemen naar huis. Onwijs leuk dit soort dingen, hij staat nu voor een tijdje bij ons thuis. Ik ben helemaal hooked en momenteel is dit mijn high score.
Op zondag was het koopavond en ging ik nog even de stad in met mijn moeder en vriend. Ik kocht vier paar sokken van Tommy Hilfiger (deze zitten zo onwijs lekker) en de Anastasia Dipbrow Pomade waar jullie al een review van hebben kunnen lezen.

Dinsdag ontving ik heel wat leuke pakketjes. Allereerst kwam deze grote doos met de nieuwste smaken van Eat Natural Super Granola binnen. Dit zijn drie nieuwe smaken en daarbij ontving ik nog een erg leuke placemat. Deze smaken ga ik lekker uittesten en dan zullen jullie het over een tijdje terug zien op mijn blog.
Het tweede pakketje was de MAC Vibe Tribe collectie. Ik bestelde een lipstick en een bronzer (hierover staat de review inmiddels ook online). Hoe leuk zijn deze verpakkingen? Ik ben er in ieder geval erg enthousiast over.

Ook ontving ik mijn Oriflame bestelling. Ik bestelde hier twee lipsticks, een foundation en een parfum. Daarnaast mocht ik nog voor twintig euro aan producten gratis uitzoeken en koos ik voor een oogschaduw palette, scrub, voetencreme en deodorant. Altijd leuk!
Tijd om te swatchen! Ik swatch producten altijd eerst voordat ik ze uittest en geef dan na een paar dagen mijn oordeel. Hier een swatch (aan het eind van de dag) van de MAC lipstick uit de Vibe Tribe collectie. Ik vind 'm zo tof staan, zelfs als ik amper geen make-up op heb -zoals op deze foto- staat hij prachtig.

Ook ontving ik nog wat leuke pakketjes. Onder andere een aantal producten uit de nieuwe Rituals collectie (zo lekker!) en wat producten van Louis Widmer. Hierover kunnen jullie binnenkort nog reviews verwachten.
Ik deed nog een bezoekje aan de Action & het Kruidvat om wat spulletjes mee te nemen. Ik kocht onder andere vier lippotloodjes van Essence om te reviewen (ik ben hier namelijk erg nieuwsgierig naar) en wat leuke linten en washi tapes bij de Action. Dat spul is daar zo onwijs goedkoop!

En om de dag af te sluiten; we gingen naar een parkje waar mijn vriend zijn nieuwe vliegvishengel uitprobeerde. Het was heerlijk zonnig en ondanks dat het na een tijdje ging onweren was het zeker even lekker.

En dat was al weer mijn week, hoe zag die van jou er uit?

10 opmerkingen

 1. Leuke foto's! Die rode lipstick staat je zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's weer! Die washi tape van de Action ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk weer inderdaad! Leuke foto's! Heerlijk al die pakketjes die je altijd krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geniet ook altijd van alle pakketjes, zo leuk!

   Verwijderen
 4. Lekker veel pakketjes ontvangen! De lipstick staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had die Mac collectie ook op vakantie gespot, ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Die lipstick is echt mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen