Photo Diary Week 23 - Juni 2016

Nog een week les en dan zit het grootste gedeelte er op; afgezien van een aantal dagen school voor toetsen en het ophalen van mijn diploma. Met dit in het vooruitzicht was het voor mij een heerlijke week en laat ik jullie vandaag weer een kijkje nemen in die week. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Mijn vriend en ik begonnen zondag met een heerlijk ijsje. Ik nam dit keer drie bolletjes (die ik zoals verwacht niet op kreeg), banaan, vanille en oreo. Allemaal erg lekker!

Maar daarnaast moest er al snel weer gewerkt worden. Op maandag en dinsdag hadden we het onwijs druk, het weekend leverde talloze bestellingen op, en dit was een deel van de pakketten op maandag. Het waren er welgeteld 41, heerlijk zulke dagen!
Doordat het zulk lekker weer was had ik gelijk zin om foto's te maken van mijn nieuwe producten van The Body Shop. In het zonnetje lukten de foto's erg goed en was ik erg tevreden over het resultaat.

Nog meer leuks; ik bestelde eindelijk lint voor onze webshop, omdat ik tot nu toe geen eigen lint had. Ik ontwierp dit simpele lint met onze naam en slogan en kreeg het binnen een paar dagen al binnen. Ik ben er onwijs blij mee!
We moesten nog even langs de Xenos, en daar kwam ik ook deze leuke bekers tegen. Ik ben altijd dol op dit soort dingetjes en nam er daarom twee mee, inclusief een aantal rietjes. Dit soort harde rietjes zijn ideaal, die papieren versies doorweken altijd en dat vind ik niet prettig drinken.

Ik ging ook op zoek naar een vakantiebesteming (nog niet gevonden) en kwam toen dit prachtige shot van Fiji tegen. Wat een paradijsje zeg!
Tot slot drukte ik nog dit leuke shirtje, welke ik de volgende dag gelijk aantrok, en hier schreef ik ook een artikel over. Ik ben nog steeds dol op de gepersonaliseerde shirtjes, ik kan er tenslotte zoveel verschillende designs voor maken.

En tot slot bracht ik nog een bezoekje aan de Action. Ik kocht hier deze ronde vaas, welke ik gebruik voor mijn washi tapes, en deze twee schattige potjes. Deze gebruik ik nu om mijn kwasten in te bewaren.

'' En dat was al weer mijn week, hoe zag die van jou er uit?

9 opmerkingen

 1. Heerlijke foto's! Ziet er zoo mooi uit dat strand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die shirtjes zijn ook zo leuk! Ben benieuwd wat je bestemming gaat worden, Fiji ziet er inderdaad zo paradijselijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dat shirt met de quote erop vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke Photo Diary weer! Wat leuk dat je opzoek bent naar een vakantiebestemming, Fiji looks pretty! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik krijg spontaan zin in een ijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat shirtje is echt tof geworden, leuk! En wow, die vaas voor washi tape :o dan heb je er vast HEEL VEEL haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die bekers van de Xenos en dat shirtje met print, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen