Photo Diary Week 25 + Personal Update - Juni 2016


Wat een heerlijke week was dit! Ik sloot onder andere mijn opleiding af en deed nog een boel andere leuke dingen. Het weer zat niet altijd mee, maar ondanks dat was het wat mij betreft een erg geslaagde week. Vandaag laat ik jullie mijn wekelijkse foto's zien én doe ik een kleine, persoonlijke update. 

Niet heel erg veel foto's deze week; daar was het namelijk wat te druk voor. Ik heb met name veel gewerkt, al kreeg ik tussendoor deze twee leuke pakketjes binnen. Eén pakketje met washi tapes (en een velletje stickers) en natuurlijk de maandelijke BLUX Box. Het artikel hierover staat al online op mijn blog.
Ook ging ik nog vlug even naar de stad en schafte ik daar een aantal items aan voor het warme weer. Twee crop tops, een jurkje en een jumpsuit; allen in vrolijke prints en kleurtjes.

Voor mijn werk deden we allerlei leuke, nieuwe inkopen. Dit soort groothandels met honderden linten, glaswerk etcetera vind ik altijd onwijs leuk. Daar kan ik urenlang rondkijken voor mooie items die ik graag gebruik voor het inpakken etcetera.

Niet heel erg veel foto's deze week, net als de hoeveelheid artikelen. Ik heb het afgelopen week erg druk gehad met werk en het afronden van mijn studie, al ben ik erg blij dat ik kan zeggen dat ik alles goed heb afgerond en nu klaar ben met mijn opleiding. Hooray!

Vana volgende week kunnen jullie dus weer vol op artikelen gaan verwachten. Ik geniet nog een beetje van de vakantie, al werk ik vanaf nu dagelijks in plaats van het volgen van lessen. Ik vind het zelf in ieder geval heerlijk om niet meer in de schoolbanken te hoeven zitten en in plaats daarvan mijn creativiteit in mijn werk kan stoppen.

Deze quote past dan ook perfect bij mijn werk; 'Pleasure in the job puts perfection in the work.' Ik keek al maanden uit naar het voltooien van mijn studie en ben onwijs blij dat ik nu dagelijks bezig kan met wat ik leuk vindt; mijn werk.

Vanaf volgende week heb ik dus ook weer een volwaardige Photo Diary én ga ik er van uit dat er dagelijks nieuwe artikelen voor jullie online staan.

'' Hoe was jouw afgelopen week?

9 opmerkingen

 1. Knap dat je je studie hebt behaald, gefeliciteerd! Leuke kleren heb je ook gekocht, love die topjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Die Bluxbox ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met het behalen van je studie! Je hebt hele leuke dingen gekocht, leuke printjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je studie nu afgerond is! En super fijn dat je nu kan doen wat je leuk vindt :) Misschien heb ik het gemist, maar wat doe je voor werk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik maak stickers, kraamcadeaus en bedrukte artikelen! :)

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met het behalen van je opleiding!

  BeantwoordenVerwijderen