Rituals - The Ritual Of Karma

Wie houdt er nu niet van Rituals? Ik in ieder geval wel! Uit de nieuwe 'The Ritual Of Karma' collectie ontving ik drie producten, die ik uiteraard erg graag voor jullie heb willen reviewen. De afgelopen tijd heb ik dit uitgebreid gedaan, met als resultaat vandaag een review over deze nieuwe producten. Nieuwsgierig of de producten mij goed zijn bevallen? Lees dan snel verder.

Ik wil allereerst even wat aandacht besteden aan de  '30 Days of good Karma' die Rituals momenteel heeft. 30 dagen vol tips, inspiratie en giveaways om het leven meer geluk te geven. Wil je meedoen? Dat kan via deze link.

Snel door naar de producten zelf. De producten hebben wat mij betreft een prachtige combinatie van lichtblauw en koper, twee van mijn favoriete dingen. Het ziet er heel erg zomers uit en zeker de kleine illustratie maakt het helemaal af.
Het eerste product wat ik heb mogen ontvangen is deze grote pot scrub. Ik ben dol op het scrubben van mijn huid, omdat het er hierdoor heel erg gehydrateerd en schoon aanvoelt. Het fijne aan de scrubs van Rituals is dat ze ondanks de grove korrel toch vrij nat zijn en daardoor heel erg gemakkelijk over de huid heen bewegen.

Een ideaal product dus, als je het mij vraagt. Ik kan mijn huid er gemakkelijk mee scrubben en na gebruik voelt het zowel schoon als onwijs zacht aan. En dan hebben we het nog niet eens over de geur gehad! Het is echt een typiche Rituals geur; een lichte bloemengeur met witte lotus en bergamot.
En na het scrubben is het tijd voor een body butter. Dit is wederom een romige boter die gelukkig niet al te dik is. Deze body butter heeft uiteraard dezelfde geur en trekt heel erg snel in in mijn huid.

Wat ik prettig vind aan deze body butter, is dat hij niet al te vettig aanvoelt. In het begin is het even wat vettiger, al trekt hij al snel in en is er dan niets meer over van het vettige laagje. Mijn huid voelt nu juist zacht én het ruikt heerlijk.
En tot slot de douche olie. Dit is een product dat ik zelf iets minder graag gebruik, dat kan ik op voorhand al zeggen. Ik ben geen fan van olieën onder de douche omdat ik het simpelweg te vettig vind. Deze heeft echter wel een heerlijke geur én de geur blijft lang hangen, al kan ik nog steeds niet zeggen dat ik er een grote liefhebber van ben.

De andere twee producten gebruik ik dan weer wel dagelijks, die vind ik tenslotte heerlijk. Ik kan je zeker aanraden om de geur eens te ruiken én natuurlijk mee te doen aan de 30 Days Of Good Karma!

Rituals - The Ritual Of Karma - Vanaf €8.50
'' Heb jij de nieuwe lijn al geprobeerd?

16 opmerkingen

 1. Ziet er vrolijk uit! Lijkt me een lekkere lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een heerlijke lijn, vooral de scrub is mijn favoriet x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de douche foam geprobeerd. Heeerlijk! Die scrub zou ik ook wel willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke producten, ik ben gek op Rituals!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Deze lijn lijkt mij echt heerlijk en de scrub ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alleen de verpakking vind ik al prachtig. Ik ben zo benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie verpakkingen! Ik ben ook dol op blauw en koper. De geur lijkt me ook super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gave combinatie hé? De geur is inderdaad ook erg lekker.

   Verwijderen
 8. Wat een leuke lijn! Rituals is zoo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooeh klinkt goed
  vooral die scrubs van rituals vin dik geweldig

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben nieuwsgierig naar de geur! De verpakkingen zien er goed uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben nieuwsgierig naar de geur, de verpakkingen vind ik er zomers uitzien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen