The Body Shop - Pinita Colada

Sinds de lancering ben ik er dol op; de body sorbets van The Body Shop. In combinatie met hun nieuwste geur 'Pinita Colada' klonk dit mij als muziek in de oren. Ondanks dat ik in eerste instantie nog een beetje liep te twijfelen over de geur was ik na de tweede keer helemaal verkocht en kon ik me niet eens meer voorstellen waarom ik hem in eerste instantie had laten liggen. Ik had dit keer het geluk dat ik het tweede product mee mocht nemen voor de helft van het geld en koos daarom niet alleen voor de Body Sorbet, maar ook voor een douchegel!

Alleen de vormgeving van deze collectie is al onwijs zomers. Ik vind sowieso de nieuwe verpakkingen wat betreft douchegels een hele verbetering (ik heb altijd een hekel gehad aan de dunne, plasticen douchegel flacons). Deze ziet er een stuk professioneler en luxer uit, terwijl je er gewoon hetzelfde geld voor neer telt.

Naast de verpakking vind ik ook de opdruk erg leuk. The Body Shop werkt altijd met dezelfde kenmerkende afbeeldingen (ze gebruiken de afbeeldingen van de geuren die er in zijn verwerkt) en bij deze collectie komt dat weer goed naar voren. Zonder te ruiken weet je al waar deze douchegel naar ruikt!
Laat dat dan ook gelijk deze heerlijke geur zijn. Ik ben dol op kokos, ik ben dol op ananas; wat wil je nog meer. Een combinatie van deze twee klinkt zo simpel, al moet je er natuurlijk wel even opkomen. Deze geur heb ik in ieder geval nog niet eerder in een winkel gezien!

Leuk, die vernieuwing, al moet het dan wel goed uitpakken. Bij deze lijn is dat gelukkig zeker het geval; de geur ruikt ook onder de douche heerlijk en zoals ik gewend ben van The Body Shop voelt mijn huid na gebruik schoon en zacht aan. De geur blijft na het douchen niet heel erg hangen, al ben ik een moeilijke persoon om dat op te testen; bij mij vervaagt vrijwel elke douchegel direct.
Heerlijk, die showergel. Ik hoopte gelijk dat ik hetzelfde zou kunnen denken over de body sorbet. Niet dat ik hier ook maar een moment aan heb getwijfeld; na altijd tevreden te zijn geweest over de formule van dit product kon er hier weinig mis gaan.

En ja hoor, ook over dit product ben ik heel erg te spreken. De geur is wederom fantastisch en bij dit product blijft hij wél een paar uur hangen. Hij trekt lekker snel in, voedt mijn huid en voorkomt dat mijn benen en armen droog worden tijdens deze warme dagen. Wat ik zo lekker vind is het verkoelende effect en om dit nog iets te versterken wil ik hem voor gebruik wel eens in de koelkast leggen. Echt een aanrader om een beetje af te koelen!
Wat ben ik blij met deze lijn van The Body Shop! Ik vind dat ze het heel erg goed hebben gedaan en ik ben zeker blij dat ik de geur een tweede kans heb gegeven. Voor deze warme dagen (want jeetje, wat is het warm!) is het de ideale lijn. Wat mij betreft is dit zeker een aanrader!

The Body Shop - Pinita Colada - vanaf €6.00.
'' Heb jij al iets van deze lijn geprobeerd?

17 opmerkingen

 1. Dit lijkt me een lekkere lijn, leuk artikel! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heerlijk dat je producten uit deze lijn hebt! Ik denk dat ik ze deze week ook ga scoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi review! Ik kan je zeggen dat deze lijn echt hoog aan mijn verlanglijst staat en ik dus zeker wat producten hiervan ga kopen vooral erg benieuwd naar de butter/lotion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker! De butters van The Body Shop zijn ook ontzettend fijn.

   Verwijderen
 4. Die geur he, heerlijk! Vooral deze! The Body Shop doet het altijd goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil deze geur zo graag even ruiken in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt mij een lekkere lijn, ik wil hier nog wel wat van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lijn lijkt mij heel erg lekker qua geur, dus ik wil nog wel graag wat gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik ben zo benieuwd naar deze geur. Hoor goede verhalen over die sorbets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dit klinkt echt wel als fijne producten met een lekkere geur
  ik ben wel benieuwd

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Teresa Palm07-06-2016 20:15

  Dit lijkt me nou echt een lekkere geur, wat een leuke verpakkingen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil deze geur zo snel eens gaan ruiken in de winkel. Ik ben heel erg benieuwd geworden <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik moet in de winkel echt even deze lijn gaan ervaren. Hij lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen