W7 The Naughty Nine Oogschaduw Palettes

Al heel lang geleden bracht MAC een reeks met 'Times Nine' palettes uit. Oogschaduwpalettes, die zoals de naam het al zegt, bestaan uit negen verschillende kleuren. Vanaf het moment van de lancering was ik razend nieuwsgierig en zat ik steeds weer te twijfelen of ik ze zou bestellen of niet. Tot op heden heb ik dat nog niet gedaan, al werd ik daardoor des te nieuwsgieriger toen ik de W7 'Naughty Nine' palettes in de winkel zag liggen. Bijna exact gekopieerd, alleen een stukje goedkoper. Of de kwaliteit net zo goed is? Dat laat ik jullie vandaag zien.

Allereerst de palettes van MAC -mocht je ze nog niet eerder hebben gezien- ter vergelijking. Als je ze naast elkaar zou leggen denk ik niet dat ik die van MAC er direct uit zou halen. Ze lijken namelijk zo ontzettend op elkaar! Interessant, al vind ik het eigenlijk ook jammer hoe sommige merken anderen weer na doen. Ik heb er altijd een beetje gemixte gevoelens over gehad!
De Naughty Nines zijn de eerste dupes die ik zelf heb gehad. Ik heb geen Naked dupes gehad (ik heb tenslotte alle originele palettes) en geen dupes van de Too Faced Sweetheart blushes, zoals deze de afgelopen tijd erg populair waren. Uiteindelijk heb ik mij er toch maar aan gewaagd; zouden die dupes dan echt zo goed zijn als iedereen beweerd?

Wat betreft de vormgeving zien de palettes er in ieder geval erg goed uit. Ze lijken wederom erg op die van MAC, net als de kleuren in het palette. Deze zien er stuk voor stuk heel uniek en mooi uit. Het zijn geen kleurtjes die veel op elkaar lijken en daardoor kun je er een mooie look mee creëren. 
Over het pigment van dit palette was ik echter toch iets minder enthousiast. Het pigment is prima, ik klaag er absoluut niet over, al had ik toch wel iets meer gehoopt. Vooral op mijn ogen lijken de kleuren erg veel op elkaar en is het moeilijk ze echt van elkaar te onderscheiden.

Een leuk palette dus, maar niet zo leuk dat ik hem er dagelijks bij pak. Daar vind ik de kleuren net niet mooi genoeg voor en dan pak ik liever een ander palette uit mijn collectie.

Op naar de tweede; mijn favoriet. Dit is het palette met de roze kleuren, geïnspireerd op het palette van MAC wat ik zelf graag wilde aanschaffen. Dit soort burgundy kleuren vind ik namelijk prachtig en draag ik heel erg vaak.

Ik hoopte hier daarom ook iets meer pigment van; het is een palette wat ik vaker zou gebruiken dan die met de bruine kleuren. Daarvoor pak ik er toch vrij snel mijn Naked palettes bij. Tot nu toe heb ik weinig palettes met nude kleurtjes die ik net zo fijn vind.
En ja hoor, hier was ik daadwerkelijk enthousiast over het pigment! De kleuren zien er goed uit, zijn makkelijk op te bouwen en misschien nog wel het belangrijkste; op mijn ogen zie je ook daadwerkelijk dat ik verschillende kleuren heb gebruikt.

Wat betreft de fall out valt het ook reuze mee bij deze palettes. Een klein beetje is moeilijk te voorkomen, al valt het al met al zeker niet tegen. Met name over dit burgundy palette ben ik erg te spreken. Voor de prijs vind ik het absoluut aanraders!

W7 The Naughty Nine Oogschaduw Palettes - 3 voor €15.00
'' Heb jij de W7 Naughty Nines palettes al geprobeerd?

22 opmerkingen

 1. Ola Girl! Nice colors & leuk review!!
  Liefs, Miss B.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zien er heeeel leuk uit! En wat een goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie tinten allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het palette met de burgundy kleuren is erg mooi, maar ik zou zelf denk ik dan toch even wachten en die van Mac aanschaffen, maar wel een goede dupe denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook nog steeds erg nieuwsgierig naar die van MAC!

   Verwijderen
 5. Deze lijken zo erg op bepaalde MAC palettes! Ze zijn wel heel erg mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het palette die je als tweede geswatched hebt, ziet er goed uit! Ik moet het nog proberen. Loop een beetje achter...hahahahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooie palettes! Heb zelf echt al kilo's oogschaduw, dus ik laat deze palettes gaan, maar ze zien er veel belovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik! Ik heb er ook al té veel, maar het is zo aantrekkelijk er meer te blijven aanschaffen.

   Verwijderen
 8. Ik was hier al heel benieuwd naar, de review komt dus precies op tijd. Ik vind die tweede, de donkere echt heel mooi! Misschien dat ik 'm nog aan ga schaffen. Voor de prijs hoef ik het niet te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw wat een prachtig palette! En helemaal niet zo duur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De paarse is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie palettes deze wil ik ook wel, gaan op het lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vooral het palette met de burgundy kleuren ziet er erg mooi uit ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind vooral de twee Palette heel erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie palettes
  het pigment van de eerste vind ik ook wel iets minder
  gewoon doordat het van die zachte kleuren zijn, mag er wel wat meer pigment in

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tot dat het zo moeilijk is om ze te onderscheiden van mac, maar dan wil ik ook wel een even goede pigmentatie. Jammer zeg!

  BeantwoordenVerwijderen