Axel Arigato Platform Sneaker Sand Suede

Het merk Axel Arigato ontdekte ik zo ongeveer een jaar geleden. Mijn vriend schafte destijds een paar witte sneakers aan van dit merk, en sindsdien neem ik regelmatig een kijkje op hun website. Naast schoenen voor mannen heeft dit merk namelijk ook een ruim aanbod aan schoenen voor vrouwen. Het is een vrij prijzig merk, dat dan weer wel, al zijn hun schoenen heel erg mooi en van goede kwaliteit. Toen ik deze platform sneakers tegenkwam was ik gelijk verkocht en besloot ik ze aan te schaffen. Nieuwsgierig naar mijn nieuwe schoenen? Lees dan snel verder!

Dit zijn ze dan! Het zijn hele eenvoudige, maar toch unieke en stoere sneakers wat mij betreft. Het is weer even wat anders als de witte sneakers, daar zien we er de laatste tijd ten slotte heel veel van. Wat ik het fijnste vind aan deze schoen is de platform zool, hierdoor ben je gelijk een stukje langer zonder er hakken voor te moeten dragen.

Naast de platform zool ben ik ook dol op het materiaal van de sneaker zelf. Suede is iets wat je goed moet bijhouden en waar je voorzichtig mee om moet gaan, maar als je dat doet blijft het wel ontzettend mooi en zul je er veel plezier van hebben.
Zelf heb ik gekozen voor de kleur 'Sand Suede' al zat ik kort te twijfelen tussen een lichtroze kleur. Deze leek vrij veel op de Sand variant, al kwam ik al snel tot de conclusie dat ik deze kleur veel beter zou kunnen combineren met outfits.

En dat gaat dan ook heel erg eenvoudig. Door de simpele kleur en het simpele model zijn ze onwijs eenvoudig te combineren. Ze staan goed onder een lichte spijkerbroek, maar zien er tegelijkertijd ook goed uit onder een donkere spijkerbroek. Als je er van houd kun je ze zelfs onder een jurkje dragen!

Iets waar ik tot kort voorheen niet zoveel aandacht aan besteedde, maar wat ik tegenwoordig wel belangrijk vind, is hoe de schoen voor mijn voeten is. De dag dat ik deze schoenen binnenkreeg droeg ik een paar witte all-stars, maar bij het passen voelde ik meteen hoe een schoen eigenlijk hoort te zitten. De Axel Arigatos geven zoveel meer steun aan mijn voeten; het is echt een immens verschil.

Ik ben er in ieder geval heel erg tevreden mee, en ik ben blij dat ik eindelijk een paar Arigatos aan mijn schoenencollectie heb mogen toevoegen. Dat ik hier veel plezier van ga beleven weet ik in ieder geval wel zeker!

Axel Arigato Platform Sneaker Sand Suede - €170.00
'' Welke schoenen kocht jij voor het laatst?

17 opmerkingen

 1. Wat een toffe sneakers!Echt heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ze zo duur zijn. Ze zijn wel super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn echt super mooi! Voor zoiets zou ik nog wel sparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van alles wat suede en nude is, echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn echt zulke gave sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Duur, maar super mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze echt super mooi! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooeh deze zijn echt heel erg leuk!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke sneakers, mooie kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen