Mijn boeken wishlist

De laatste tijd ben ik weer flink aan het lezen geslagen en merk ik hoe leuk ik dit eigenlijk vind. Ik deel daarom vandaag een deel van mijn boekenwishlist, en ik ben daarnaast heel erg nieuwsgierig naar de genres die jullie graag lezen. Nieuwsgierig naar de boeken op mijn lijstje? Lees dan snel verder.

Delirium - Lauren Oliver; ''Er was een tijd dat liefde het belangrijkste was op aarde. Mensen reisden naar het einde van de wereld om het te vinden. Ze logen ervoor om het te krijgen. Ze deden er zelfs een moord voor. Toen werd er, eindelijk, een behandeling voor gevonden. De regering verlangt nu van haar burgers dat deze tegen liefde behandeld worden wanneer ze achttien jaar oud worden. Lena Haloway keek altijd uit naar de dag van haar genezing. Een leven zonder liefde is een leven zonder pijn: veilig, afgepast, voorspelbaar en gelukkig. Maar vijfennegentig dagen voor haar behandeling overkomt Lena het onmogelijke: ze wordt verliefd.'' - bol.com

Dit is een boek waar ik al jaren naar kijk. Ik heb hem eens besteld, maar hij kwam toen beschadigd aan waardoor ik hem heb teruggestuurd. In de tussentijd staat het boek nog steeds op mijn lijstje en zit ik er aan te denken hem toch eindelijk te gaan bestellen. Ik zag jaren geleden de pilot aflevering van de serie die er eigenlijk van zou komen al, en ben erg benieuwd hoe het verhaal in het boek precies gaat.

Aan alle jongens van wie ik hield - Jenny Han; ''Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht... en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.'' - bol.com

Dit boek wil ik ook al een tijdje lezen, al is de cover iets wat mij nog afstoot. Ik vind hem niet ontzettend mooi, en hoewel je een boek niet moet beoordelen op de cover doe ik dat vaak wel. Het verhaal lijkt me wel heel schattig, een makkelijk boekje om weg te lezen!

Rivalen - Alyson Noël; ''Beautiful Idols. Breaking news: Filmster verdwijnt spoorloos. Hebben drie jonge clubpromotors er iets mee te maken? Overal hangen de flyers: Wie wordt de beste promotor van de Unrivaled-clubs? Wie het hipste publiek en de populairste sterren naar de Hollywood-clubs weet te lokken, krijgt de meeste punten en wint uiteindelijk een enorme geldprijs. Layla, Tommy en Aster behoren tot de uitverkorenen die mee mogen doen aan de wedstrijd. Voor alle drie hangt er veel van af, en dus gaat het hard tegen hard - zo hard dat ze zichzelf al na een paar weken nauwelijks nog terug herkennen. Alles draait al snel om de jonge superster Madison Brooks. Wie háár weet te strikken, heeft al bijna gewonnen. Tot op een dag de filmster spoorloos verdwijnt en alle ogen zich richten op de drie jongeren die haar het laatst hebben gezien...'' - bol.com

Dit boek is beschikbaar in een witte en zwarte cover, en indien je deze besteld is het niet duidelijk welke kleur je krijgt. Mijn voorkeur gaat -denk ik- uiteindelijk toch uit naar de witte variant, al is de zwarte ook zeker mooi. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar dit boek!

Jamie Oliver - Super Food Family Edition; ''Iedereen blij aan tafel met Jamie Oliver's nieuwe kookboek. Deze originele Engelstalige versie gaat door op de populaire gedachte die Jamie introduceerde in Jamie's Everyday Super Food. Met deze recepten worden bekende familiegerechten omgetoverd tot heerlijke gezonde maaltijden voor iedereen. Er staan daarnaast ook genoeg nieuwe recepten in zodat iedere dag van de week iets lekkers op tafel staat. '' - bol.com

Ik heb het eertse Super Food boek van Jamie Oliver al in mijn collectie, en deze tweede zou ik er nog graag aan toevoegen. Het duurt nog even voordat hij beschikbaar is in het Nederlands, iets wat ik bij kookboeken wel een must vind.

Dat waren een aantal boeken die nog op mijn wishlist staan, ik ben nu heel erg nieuwsgierig geworden naar wat jullie nog graag willen lezen!

'' Welk boek staat er bovenaan jouw wishlist?

10 opmerkingen

 1. Ik heb de delirium trilogie laatst gekocht, maar ik moet er nog in beginnen :) Dringend eens tijd voor maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rivalen lijkt mij ook een super tof boek! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan alle jongens van wie ik hield is onwijs leuk! Hoog op mijn lijstje staan since you've been gone and the unexpected everything van Morgan Matson.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Since you've been gone lijkt mij ook een tof boek!

   Verwijderen
 4. Bedankt voor deze leestips! Als ik Jamie Oliver zie koken op tv, krijg ik altijd zulke honger!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vorige week las ik het boek Zwaar! Verliefd, echt een hilarisch boek. Wil de andere delen ook nog gaan lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De boeken klinken goed! Vooral Delirium

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb Delirium inmiddels ook besteld! Ben er heel erg nieuwsgierig naar.

   Verwijderen