My New Backpack - Herschel Dawson

Ik ben dol op rugtassen, en dan met name als ik veel spullen moet meenemen. Omdat ik wat nekproblemen heb is het fijn het gewicht over twee schouders te verdelen, waarvoor een rugtas natuurlijk ideaal is. Omtrent het nieuwe schooljaar en de vakantie mocht ik van THEBAGSTORE een Herschel tas uitzoeken, waar ik natuurlijk geen nee tegen zei. Benieuwd wat ik van deze tas vind? Ik deel mijn ervaring vandaag met jullie.

De keuze voor de Herschel tas was bij mij vrij snel gemaakt. Ik zag deze zwart met bruine combinatie (black/tan) al vaker voorbij komen en vond hem ontzettend mooi. Het is niet per definitie een vrouwenmodel en het is ook geen mannenmodel; ideaal dus om te delen met mijn vriend.

Zelf vind ik hem ideaal voor op vakantie of wanneer ik een weekendje weg ben. Naar school gaan doe ik niet meer, maar als je nog wel op de middelbare zit of studeert zou de tas daar ook ideaal voor zijn. Het is een vrij groot model, al ziet hij er niet lomp uit en is hij gewoon ideaal voor dagelijks gebruik.
De Herschel Dawson is ideaal door het grote vak en de twee kleine vakjes die er nog op zitten. Je kunt er veel in meenemen; zelfs een 15 inch laptop om maar een voorbeeld te noemen. Mijn eigen laptop past er gelukkig ook in en dat maakt het een ideale tas voor mij.

En wanneer ik hem niet gebruik vind mijn vriend hem ideaal voor tijdens het vliegvissen. Een fijn model dus om te kunnen delen! Ik ben erg tevreden over deze tas, want naast het mooie uiterlijk is hij ook nog eens heel functioneel. Een aanrader dus!

Herschel Dawson Black/Tan - €84.99
'' Wat is jouw favoriete rugtas?

14 opmerkingen

 1. Ik moet eigenlijk ook weer een rugzak halen. Vind dit wel een coole :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe tas he! Ik heb de witte variant!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vond ik ook erg leuk! Ben toch voor deze ''klassieke'' variant gegaan, met name omdat mijn vriend hem dan ook kan gebruiken. :)

   Verwijderen
 3. Ik vind dit echt een enorm gave rugzak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een gaaf model. Ik vind de kleuren ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie tas
  en hij lijkt mij ook heel handig en lekker groot

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit een hele mooie rugzak :D Tof kleurtje ook x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een toffe tas! Zo'n gave rugzak zou ik zelf ook nog eens aan willen schaffen. Ik vind zulke rugzakken ook zo ideaal wanneer ik een weekendje weg ga.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad ideaal als je eens een weekendje weg gaat. Er kan heel veel in!

   Verwijderen
 8. Super mooie rugzak. Ik ben zelf nog op zoek naar een nieuwe en deze zet ik in ieder geval op mijn lijstje. :)

  BeantwoordenVerwijderen