My New Makeup Geek Eyeshadows

Het is al best een tijdje geleden toen ik mijn eerste Makeup Geek oogschaduws bestelde, en vanaf dat moment kwam het er steeds niet van. Het bestellen bij Beautybay kan pas vanaf vijfenveertig euro, en aangezien ik oogschaduws nooit écht nodig heb vind ik het jammer dat ik niet af en toe één of twee kleuren kan bestellen. Ik ben eigenlijk verplicht meer te bestellen, waardoor ik het iets minder vaak doe. Ik besloot dit keer om toch eindelijk wat nieuwe kleurtjes te bestellen en deze review ik vandaag maar al te graag voor jullie!

Van links naar rechts bestelde ik de kleuren; 
Venom
Dirty Martini
Shimma Shimma
Bedrock
Anarchy

Met name de eerste kleur is nu al een grote favoriet bij mij; Venom. Venom heeft zo'n prachtige finish en is met name onwijs mooi bij een subtiele look. Ik gebruik de laatste dagen graag Shimma Shimma op mijn bewegend ooglid, Bedrock in mijn crease en Venom als een dun lijntje onder mijn ogen. Deze combinatie zorgt voor een hele sprekende, maar toch opvallende ooglook.
Ik houd jullie dan ook niet langer in spanning voor de swatches! Je ziet ze hier in een iets andere volgorde als daarnet, namelijk; Venom, Dirty Martini, Anarchy, Bedrock en Shimma Shimma. Zijn ze niet stuk voor stuk prachtig?

Bij Bedrock en Dirty Martini merkte ik dat ik wat meer moeite moest doen voor het pigment op mijn arm, al was het op mijn ogen juist absoluut niet het geval. Hier was het pigment al snel aanwezig en hoefde ik niet extreem veel laagjes over elkaar aan te brengen.

En de andere drie kleuren zijn op mijn ogen ook net zo prachtig als op de swatch op mijn arm. Venom vind ik met name echt prachtig, al zijn Anarchy, Shimma Shimma en de andere twee kleuren ook prachtig. Ik ben weer erg tevreden over deze kleuren en ik ben dit keer van plan om sneller wat aanvulling voor mijn Z-Palette te bestellen.

Makeup Geek Eyeshadow - €6.60 Per Stuk.
'' Wat zijn jouw favoriete Makeup Geek oogschaduw kleuren?

18 opmerkingen

 1. Wat een leuke, bijzondere kleurtjes! Kleurtjes die ik niet zo snel zou uitkiezen, maar ik denk dat je er zeker mooie looks mee kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt er inderdaad hele mooie looks mee maken! :)

   Verwijderen
 2. Jaa ik moet ook weer nieuwe kopen! Makeup Geek shadows zijn zo moooi <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Ik ben er altijd enorm tevreden over. :)

   Verwijderen
 3. Wauw wat een goed pigment en intense kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow de pigmentatie is echt bijzonder goed op de swatches, venom is ook mijn favoriet. toffe review, ik kende het merk nog niet.

  x Karen
  http://dressinginlabels.bogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi is die hé? Leuk dat je het nu voor het eerst ziet! Echt een aanrader dit merk. :)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie kleuren! Make up geek oogschaduws staan ook hoog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow! Venom is zó mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, deze shadows blijven mij verbazen. Mooie kleuren! Trouwens, met een Skrill Prepaid creditcard kan je makkelijk bestellen zonder PayPal (dus geen minimun bij BeautyBay). ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi pigment en leuke kleuren combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Venom is echt wel mijn favoriet hoor!
  wat een prachtig kleurtje wauwie

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, vooral venom en anarchy zijn prachtig xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een goede pigmentatie! Het zijn wel wat heftige kleuren, maar zeker leuk voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De glanzende kleuren vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh wat een gave kleurtjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen