Photo Diary Week 26 - Juli 2016

Wat een ontzettend fijne, eerste week waarin ik officieel geen school meer heb was dit! Ik vond het ontzettend fijn om eindelijk elke dag te kunnen werken zonder telkens naar school te moeten en heb daarnaast natuurlijk ook nog heel wat andere leuke dingen gedaan. Zo ben ik naar Bataviastad geweets en kocht ik daar een heleboel toffe items. Nieuwsgierig naar mijn week? Lees dan snel verder!
Op zondag gingen wij met zijn allen naar Bataviastad. Deze designer outlet zit voor ons het dichtste bij, al is het als nog ruim anderhalf uur rijden, en daarom gaan we er niet heel erg vaak heen. Als we er dan heen gaan is het echter wel ontzettend leuk.

Ondanks dat het weer slecht was voorspeld hadden wij juist erg veel geluk en was het zelfs warm. Zulk lekker weer dat we een tijdje op het terras hebben gezeten om wat te drinken.
En daarnaast werd er natuurlijk ook geshopt. Wat ik heb gekocht konden jullie al zien in mijn Bataviastad shoplog van maandag, en mocht je het nog niet hebben gezien kan dat natuurlijk als nog!

Al mijn Michael Kors tasjes, inclusief mijn nieuwste aanwinst, bij elkaar. Ik heb er momenteel vijf, waarvan ik ze allemaal met veel regelmaat gebruik. De linker witte heb ik overigens ook nog maar een weekje, die schafte ik twee dagen voor de andere aan.
Op dinsdag kreeg ik mijn eerste blogpakketje weer binnen. Zoals jullie weten deel ik ze niet allemaal in deze artikelen, dat zou tenslotte ook saai worden, al was ik wel erg enthousiast over deze nieuwe conditioners van L'oréal; ik ben benieuwd hoe ze mij gaan bevallen.

Wij hadden ook een ontzettend drukke week op het werk. Zeker op maandag en dinsdag is het altijd onwijs druk, dit waren een aantal van de paketten op dinsdag. Love my job!
Ik at na lange tijd weer eens een Ben & Jerry's ijsje met mijn vriend, dit keer koos ik voor Chocolate Fudge Brownie. Een overheersende smaak, al blijft hij erg lekker!

Ook koos ik een filmpje uit om te kijken en stuitte toen op Charlie St. Cloud. Een hele mooie film met Zac Efron; ik had er nog nooit eerder van gehoord maar ik ben erg blij dat ik hem heb gevonden!

Dat was al weer een korte samenvatting van mijn week! Hoe was die van jou? 

8 opmerkingen

 1. Ik ben zo jaloers op al je Michael Kors tassen! Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Ik wil ook eens naar bataviastad, dat lijkt me super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, zo mooi die Michael Kors tassen! Dat ijs is ook zo lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzichtje heb je gemaakt.
  Wij zijn net terug van een weekendje weg dus je kan vast wel raden hoe onze week was ;-)

  BeantwoordenVerwijderen