Photo Diary Week 28 - Juli 2016

Vorige week is er geen Photo Diary online gekomen, al zal dat vanaf nu normaliter wel gewoon weer het geval zijn. In deze Photo Diary deel ik jullie daarom de foto's van de afgelopen twee weken! Mijn eerste twee volledige werkweken, al deed ik daarnaast natuurlijk ook een heleboel andere leuke dingen! Nieuwsgierig hoe mijn week er uit zag? Lees dan snel verder.

Van mijn oma kreeg ik dit schattige bloemetje, omdat ik mijn diplomas voor mijn studie heb behaald. Altijd leuk natuurlijk!

Het was deze weken zo af en toe ook heerlijk weer, en in het zonnetje maakte ik een aantal productfoto's voor mijn blog. Dit doe ik in verband met het goede licht het liefste buiten.
Weer een leuke toevoeging aan onze winkel! Wij hebben vanaf nu ook een kast met heerlijke Yankee Candles. Wij waren voorheen al dealer van WoodWick, maar hebben Yankee Candle nu ook toegevoegd aan ons assortiment.

En ik kreeg nog meer leuks binnen; ik had namelijk even geleden deze schoenen van Axel Arrigato besteld en ontving ze nu. Ze zijn van bruin suede en hebben een vrij dikke zool (platform). Het was even wennen, maar ze lopen heerlijk en zijn heel erg stevig. Echt een keer een goede schoen!
Meer leuke nieuwe dingen! Ik kreeg van mijn moeder dit kookboek 'Streetfood & Snacks'. Voor af en toe zijn dit soort gerechten echt heerlijk, en ik ben blij dat ik dit kookboek aan mijn verzameling mag toevoegen. Mijn verzameling is dan ook al aardig groot aan het worden!

Ook betelde ik bij themakeupspot een aantal nieuwe producten van The Balm. Twee nieuwe 'Pick Up' liners, de nieuwe blush én een liquid lipstick. Deze is niet nieuw in het assortiment, maar hij leek mij erg mooi te matchen met één van de lipliners; en dat bleek ook daadwerkelijk zo.
Samen met mijn vriend at ik nog heerlijk bij de pizzeria. Ik koos voor de tortellini bolognese en samen deelden we nog een portie aardappelschijfjes. Deze zijn altijd zó lekker bij de pizzeria! Ondanks dat het altijd te veel is smaakte het wel heerlijk.

En tot slot keken wij de film Allegiant. Ik was hier al heel lang benieuwd naar en we zagen dat hij vanaf nu ook te huren was. Het was even heel wat anders dan het boek, al vond ik het al met al een leuke film!

En dat was mijn week al weer. Hoe zag die van jou er uit?

16 opmerkingen

 1. Super leuk dat jullie nu ook Yankee Candle verkopen! Die pasta ziet er ook heel lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De pasta was inderdaad erg lekker, en we zijn zeker blij met de Yankee Candle kast!

   Verwijderen
 2. He super dat jullie nu ook yankee candle in jullie collectie hebben kunnen toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allegiant is zo leuk!! Alleen vraag ik me af of ik hem wel af gekeken heb.. Volgens mij niet dus misschien kan ik dat vandaag gaan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je nieuwe schoenen zijn mooi zeg, maar wat zijn ze duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, ben benieuwd naar de producten van The Balm. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die Divergent film moet ik ook nog kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Die schoenen zien er mooi uit, en ben wel benieuwd naar het kookboek. Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke week! nu heb ik ook zin om weer een keer naar de pizzeria te gaan;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er ook al een tijdje niet meer geweest, maar het heeft goed gesmaakt! :)

   Verwijderen
 9. Wat leuk om te zien! Ah die kast met Yankee Candles ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat kookboek ziet er heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen