Summer Update

Hi! De meesten van jullie zullen ongetwijfeld al vakantie hebben, en voor mij begint deze ook bijna. De afgelopen weken zijn er daarom al minder artikelen online gekomen, wat de komende tijd zo zal blijven. Vanaf eind volgende augustus zal ik weer volop gaan bloggen, maar eerst wil ik gaan genieten van mijn vakantie. Een vakantie waarbij ik niet verplicht wil zijn aan het bloggen, aangezien dat iets is wat ik eigenlijk altijd puur voor mijn plezier heb gehouden. Om dat zo te houden komen er helaas wat minder artikelen online, al zal er de komende weken her en der af en toe een artikeltje online komen. Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwe posts? Volg mij dan op Bloglovin, mocht je dat nog niet doen natuurlijk. Hier krijg je het automatisch te zien wanneer ik een nieuwe post heb geplaatst. Fijne vakantie!