The Balm - Balm Beach Blush


Als het gaat om leuke verpakkingen is The Balm mijn favoriete merk. Benefit doet ook goed haar best, al vind ik dat The Balm er altijd nog net een schepje bovenop doet. Ook deze keer bracht het merk een aantal hele leuke, nieuwe producten uit. Eén daarvan is de Balm Beach blush, welke ik vandaag aan jullie laat zien.

Voor velen van jullie zal het al vakantie zijn, en mocht dat nog niet het geval zijn kom je met deze blush in ieder geval al helemaal in zomerstemming. De Balm Beach blush ziet er ontzettend zomers uit, zowel aan de buitenkant van het doosje als aan de binnenkant. 

Dit is dan ook één van de redenen waarom ik zo dol ben op de leuke verpakkingen; er wordt overal aan gedacht en er worden steeds weer die kleine details in verwerkt. Zo is de achtergrond van de blush stromend water, en zie je onder het spiegeltje de boot en het palmpje die je ook op de voorkant ziet nog even terug. 
En dan komen we bij het geen aan waar het toch allemaal om draait; de blush zelf. Hier staat onder, zowel in het Engels als in het Frans, 'Warm it up'. De blush is inderdaad ook erg warm wat betreft kleur, en daardoor leek hij mij ook juist zo mooi. 

En niets bleek minder waar! Op mijn witte huid is dit een ontzettend mooie kleur; ideaal voor de zomer. Doordat er veel koraal in zit verwerkt pakt hij heel mooi uit, zeker in combinatie met een goede bronzer en highlighter.
Wat zo af en toe het gevaar kan zijn met een koraalkleurige blush, is dat het wat té rood over kan komen. Dat is gelukkig niet het geval bij dit product! Ik vind hem heel natuurlijk overkomen op mijn wangen, hij zorgt voor een heel natuurlijke blos.

Yay! Ik ben heel erg tevreden over deze nieuwe blush van The Balm. Naast dit product bracht The Balm recentelijk ook een reeks met 'Pick Up' lipliners uit. Mocht je hier nieuwsgierig naar zijn kan ik alvast verklappen dat hier binnenkort ook een review van online komt (en ze zijn zó fijn!).

The Balm is o.a. te verkrijgen via themakeupspot.

The Balm - Balm Beach Blush - €19.95
'' Wat is jouw favoriete product van The Balm?

21 opmerkingen

 1. Wat een prachtige blush is dit zeg! Mijn favoriet van the Balm is denk ik toch wel één van de highlighters.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De highlighters vind ik ook prachtig! Met name Mary-Lou Manizer.

   Verwijderen
 2. Jaa die verpakkingen zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Verpakkingen zijn inderdaad altijd prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een fijn kleurtje! Gaat ook goed samen met een mooie bronzer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kleurtje heeft deze blush! Hierdoor kom je inderdaad in een zomer stemming <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me inderdaad een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi! Ik vind de verpakkingen zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het echt super mooi!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt mooi! Denk dat deze ook wel goed bij mijn huidskleur zou staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur! Zeker een goeie toevoeging in de zomer maanden, voor dat warme bronzed look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooie kleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een mooi product. Ik wil zo graag een keer iets van The Balm uittesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een mooi product is dit! <3 De kleur is inderdaad zeker niet te rood maar heel erg mooi natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind deze er echt mooi uitzien
  en dit zal sowieso ook zo ogen op je gezicht denk ik

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie kleur! Heel natuurlijk lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen