The Balm Pickup Liners

Nog niet zo heel lang geleden schreef ik een review over de nieuwe Balm Beach blush van The Balm. Een prachtige, nieuwe blush in hun collectie. Dat was echter niet het enige nieuwe item, het merk bracht namelijk ook een serie Pickup Liners uit! Een product met een onwijs leuke naam en onwijs leuke kleuren, maar is het ook daadwerkelijk zo'n succes als dat het er uit ziet? Ik deel vandaag mijn eerlijke mening met jullie!

Ik besloot om twee kleuren te bestellen, waarvan de eerste 'Fineapple' heet. Het leuke aan de verpakking is de kleine afbeelding die je erop ziet, met een leuke tekst. (If you were a fruit, you'd be a fineapple'. The Balm geeft hun producten altijd van dit soort leuke namen, met daarbij natuurlijk bijpassende verpakkingen. Ik vind het bijna zonde om deze weg te moeten gooien.
Het doosje vind ik er namelijk een stuk leuker uitzien dan de Pick Up Liners zelf. Deze vind ik er niet bijzonder uitzien, ze doen misschien zelfs nog wel een beetje goedkoop aan. Jammer, maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit van de lipliner en het gebruik hiervan.

Over de kleurn ben ik als eerste zeker te spreken. Het was vrij moeilijk om juiste kleuren te bestellen (ik kon destijds nog nergens swatches op het internet vinden) maar na even nadenken koos ik onder andere voor deze lichtroze kleur. Een kleur die maar op twee manieren kan uitvallen. Of hij zou te licht zijn, of hij zou perfect zijn.
En wat mij betreft is hij perfect! Het is echt de ideale roze kleur voor een lip liner als je het mij vraagt. Ik gebruik een lip liner zelf alleen in combinatie met lipsticks en bij deze kleur kan ik heel veel combineren. Denk bijvoorbeeld aan MAC Please Me, Faux of Oriflame Vintage Rose! Ik heb heel wat kleuren die hier mooi bij gaan.

Wat ik ook prettig vind is de manier van aanbrengen. De lip liner is heel erg zacht en romig en glijd daarom over je lippen. Je lippen voelen na gebruik dus niet droog aan, iets wat je met sommige lip liners nog wel eens hebt. Fineapple is wat mij betreft een absolute aanrader!
Voor mijn review vond ik het wel zo leuk om twee kleurtjes te testen. Ik kwam uit op de kleur 'Acute One' welke mij deed denken aan de Meet Matt Hughes Liquid Lipstick in de kleur Sincere. Beide bestelde ik, en wat bleek; ze passen inderdaad perfect bij elkaar.
Voor mij is dat in ieder geval ideaal. Ik vind het altijd stukken fijner om ook voor gebruik van een liquid lipstick een lipliner aan te brengen. Zo heb je de randjes al duidelijk gemaakt en komt de liquid lipstick naar mijn mening nog net een stukje mooier naar voren.

Wat betreft de kleur van Acute One; dit is een vrij roodbruine kleur. De kleur is wat donkerder en roder als mijn lippen zelf, al zie je geen ontzettend groot verschil. Een hele fijne, neutrale kleur voor de dagelijkse look!
En zo ziet hij er uit op mijn lippen. Omdat ik met name de buitenste randen heb ingekleurd zie je hier goed het verschil met mijn eigen lippen. Deze zijn de laatste tijd van zichzelf heel erg gepigmenteerd, waardoor het verschil niet eens denderend is. Ik vind het echt een prachtige kleur!

Acute One brengt net als Fineapple heel erg prettig aan. Dit is een wat specifiekere kleur waarbij ik minder bijpassende lipsticks heb, al is hij nog steeds goed te combineren.

Te spreken ben ik zeker over deze Pick Up Liners van The Balm. Wat mij betreft is het weer een goede toevoeging aan hun assortiment!

The Balm Pickup Liners - €17.50 per stuk
'' Wat vind jij van dit nieuwe product van The Balm?

15 opmerkingen

 1. Ze zien er echt heel goed uit! Leuk dat the Balm ook weer eens met wat nieuws komt! Was een tijdje stil daar volgens mij :O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was even wat rustiger inderdaad! Deze producten waren het wachten waard haha.

   Verwijderen
 2. Wat fijn dat je ze zo goed vind werken! Zelf heb ik nog nooit lip liners gebruikt moet ik zeggen, haha. Ik vind wel de kleur van Fineapple heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog nooit? Jeetje, daar kan ik me niets bij voorstellen haha! Fineapple is inderdaad onwijs mooi. :)

   Verwijderen
 3. Mooie kleuren! Lijken me hele fijne lipliners.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze echt mooi! Zelf heb ik nog niks geprobeerd van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fineapple is erg mooi! Benieuwd hoe deze zijn, alle potloodjes die ik heb gehad zijn enorm droog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend, Nina! Deze zijn absoluut niet droog, misschien wel één van de zachtste potloodjes die ik heb geprobeerd tot nu toe.

   Verwijderen
 6. Mooie kleuren! Vind de eerste het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh fijne producten
  fan van beide kleurtjes

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De tweede kleur vind ik ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wat een prachtige kleuren allebei! Ik vind de eerste het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fineapple is ideaal voor dagelijks gebruik, prachtig kleurtje inderdaad.

   Verwijderen