True All You Need Is Me Crème

Hoewel ik al een lange tijd dol ben op bepaalde crèmes, die van Benefit bijvoorbeeld, en deze niet snel inwissel voor een andere werd ik erg nieuwsgierig naar deze crème van het merk True; de All You Need Is Me crème. Een crème die ideaal is voor droge plekjes en gebruikt kan worden voor nog veel meer. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder.
Ik vind deze crème vooral ideaal voor droge nagelriemen en ellebogen, al kun je hem zelfs voor droge lippen gebruiken en laat hij dan een mooi glansje achter.

Maar zeker voor mijn nagelriemen is dit een ideale crème. Ik merk dat ze een stukje minder droog zijn en er veel gezonder en mooier uit zien. Ideaal dus! Het is wat mij betreft een prima vervanger voor de Lemony Flutter van Lush, een product dat ik namelijk ook erg fijn vind.

Door mijn werk heb ik ook veel last van droge ellebogen en ook hier werkt de crème perfect voor. Mijn ellebogen voelen al snel minder droog aan en herstellen ook daadwerkelijk. Ik gebruik hier wel wat meer crème dan op mijn nagelriemen (echt een laagje wat even tijd nodig heeft om in te trekken) maar zie daardoor ook veel resultaat.

Ondanks dat ik dus zo af en toe een dikkere laag gebruik merk ik wel dat de crème vrij snel intrekt. Na een paar minuutjes is hij volledig ingetrokken en hoef ik er geen rekening meer mee te houden; ideaal!
Eigenlijk is deze crème overal voor te gebruiken! Droge plekjes, maar ze zeggen dat hij ook goed is voor verbrandingen door de zon. Ik ben benieuwd of hij daarbij ook zo goed werkt! Voor nu ben ik in ieder geval erg tevreden en grijp ik de tube er maar al te graag bij.

Wat betreft de geur; die is er niet echt. Hij heeft geen aanwezige geur en hoewel ik dat aan de ene kant jammer vind, stoort het mij ook niet. Een fris geurtje was lekker geweest, al is het niet heel vervelend dat die niet aanwezig is.

Al met al ben ik dus erg tevreden over deze crème en gebruik ik hem iedere dag weer erg graag. Nieuwsgierig? Hij is bij Secrets By Nature te bestellen voor €26.99

All You Need Is Me Crème - €26.99

" Heb jij al eens van deze crème gehoord?

18 opmerkingen

 1. Als ie zo goed bevalt vind ik de prijs ook nog wel meevallen. Duidelijke uitleg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit een crème van Benefit getest :O Deze lijkt me ook best wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze crème is inderdaad onwijs fijn, net als die van Benefit. :)

   Verwijderen
 3. Super fijn lijkt deze mij! Inderdaad ook best betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit doet mij een beetje denken aan de Elizabeth 8 hour cream, alleen deze verpakking vind ik vele malen mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Ik vind deze verpakking persoonlijk ook mooier.

   Verwijderen
 5. Dit ken ik niet, klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie, rustige verpakking! Ik ben nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om weer een (voor mij nieuw) merk te leren kennen. Dit klinkt echt als zo'n basis creme die je eigenlijk altijd in huis moet hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klinkt wel goed hoor
  een beetje aan de prijzige kant, maar als hij goed werk levert, waarom niet he

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je kijkt hoe lang je er mee doet en hoe fijn hij is vind ik hem absoluut niet te duur inderdaad!

   Verwijderen
 9. Dit ken ik niet, maar het klinkt goed :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er goed uit! Zelf kende ik het product nog niet.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd leuk om kennis te maken met iets nieuws, toch? :)

   Verwijderen