Whats On My Way?


Online shoppen is iets waar ik al jaren dol op ben. Het is een eenvoudige manier om toch merken en items te kunnen bemachtigen die ik hier in de buurt (of zelfs in het land) niet kan vinden. Omdat ik de laatste tijd weer een aantal dingetjes heb besteld waar ik op zit te wachten leek het mij een leuk idee deze items alvast met jullie te delen. Nieuwsgierig wat ik allemaal heb besteld? Lees dan snel verder.

Axel Arigato Sand Suede Platform Sneakers; ik bestelde allereerst een paar nieuwe sneakers. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi paar, maar ben eigenlijk wel klaar met alle witte modellen die je momenteel overal ziet. Deze van Axel Arigato zijn een heel stuk unieker én ze hebben een platform. Dat vind ik persoonlijk altijd erg fijn lopen. - €170.00

Make-Up Geek Eyeshadows; na een lange tijd bestelde ik eindelijk weer een aantal oogschaduws voor in mijn Z-Palette. Ik koos voor vijf prachtige Make-Up Geek tinten, namelijk; Anarchy, Shimma Shimma, Dirty Martini, Bedrock en Venom. Dit soort kleuren vind ik prachtig, zeker tijdens de herfst en winter. - €5.80 per stuk

Gerard Cosmetics Lipsticks; ook bestelde ik twee lipsticks waar ik al een tijdje nieuwsgierig naar was. Deze zijn van Gerard Cosmetics en doen qua vormgeving (de kogelvorm) niet veel onder voor MAC. De kwaliteit blijkt ook erg goed te zijn en daarvoor wilde ik het uiteraard graag proberen. Ik bestelde de kleuren Mystic Moon en Berry Smoothie. - €11.20 per stuk

Tot slot bestelde ik nog een nieuwe lipstickhouder, ik heb er momenteel drie en de derde is ook bijna vol, al zien jullie die binnenkort wel voorbij komen in een update van mijn lipstick collectie.

Ik ben nu in ieder geval erg nieuwsgierig naar de items die ik heb besteld en ik ben benieuwd of er items tussen zitten waarvan jullie een review zouden willen lezen! Laat het me vooral weten in de reacties.

'' Wat was jouw laatste aankoop? 

18 opmerkingen

 1. De Gerard Cosmetics Lipsticks zien er mooi uit, ben benieuwd naar je review hiervan. Het laatste wat ik online bestelde waren nagellakken van Essie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook erg nieuwsgierig van, een review komt er zeker!

   Verwijderen
 2. Omg wat leuk! De schoenen zijn zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie items! Vooral de make-up! Ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb van de week bij the body shop eindelijk de shimmer waves in coral besteld. Die wil ik al zo lang! Ook heb ik gisteren nog een boek besteld.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die schoenen zijn perfect :O prachtig! Makeup geek en Gerard Cosmetics is ook echt heeel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie items. Ik ben erg benieuwd naar de lipsticks

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend leuk dat dit allemaal onderweg is! Die sneakers vind ik vooral erf gaaf, die kleur is gewoon leuk & fijn te combineren met een gewone spijkerbroek :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, mij leken ze ook ideaal voor dagelijkse outfits.

   Verwijderen
 8. Wat heerlijk dat je dit besteld hebt! Vooral de lipsticks vind ik erg gaaf, ben benieuwd hoe je de kleuren in het echt vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook erg nieuwsgierig! Hopelijk komen ze snel binnen.

   Verwijderen
 9. LOVE die schoenen! Echt een super mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen