Book Review | Estelle Maskame - Did I Mention I Love You?

Tijdens mijn vakantie heb ik een aantal boeken gelezen, waaronder het boek 'Did I Mention I Love You?' van Estelle Maskame. Na het lezen van de eerste drie delen in De Selectie trilogie leek het mij de perfecte tijd voor dit exemplaar. Ik schafte deze ook specifiek aan voor de vakantie, het leek mij namelijk een heerlijk boek om vlug weg te lezen. Nieuwsgierig of het boek inderdaad aan die verwachtingen voldeed? Lees dan snel verder.


Een leuk weetje aan dit boek; het is geschreven door Estelle Maskame, wie al op haar dertiende begon te schrijven aan de #DIMILY-trilogie. Dit alles op de welbekende website Wattpad, een online platform om verhalen te schrijven. Op achtienjarige leeftijd bracht ze haar eerste 'officiĆ«le' versie uit van het DIMILY verhaal. 

''Als Eden Munro besluit om de zomer door te brengen bij haar vader aan de kust van California, heeft ze geen idee wat haar te wachten staat. Sinds de scheiding van haar ouders heeft ze haar vader al drie jaar niet gezien. Inmiddels heeft hij een compleet nieuw gezin, inclusief drie nieuwe stiefbroers voor Eden. De oudste is de rebelse Tyler, die opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag: totaal het tegenovergestelde van Eden. En toch... trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet -hij is haar stiefbroer-. Bovendien heeft Tyler een vriendin en is er een andere jongen die zijn zinnen heeft gezet op Eden. Maar hoelang kunnen Tyler en Eden hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?'' 

De verhaallijn van het boek is eigenlijk heel erg eenvoudig. Een meisje word verliefd op haar stiefbroer en daarom heen vinden er nog een heleboel andere dingen plaats. In eerste instantie niet de meest spannende verhaallijn en hij is een beetje voor de hand liggend, al ben ik juist wel een liefhebber van dit soort lijnen. Het leest heel erg makkelijk weg en je wilt toch telkens door blijven lezen.

De voorkant van het boek past heel erg goed bij de verhaallijn, en hoewel hij simpel is vind ik hem erg leuk. Ik ben normaal gesproken niet zo'n liefhebber van ''echte'' personen op een boek, al vind ik het in dit geval -afgewisseld met de twee foto's- zeker niet storend. 

De romance tussen Eden en Tyler bloeit langzaam op, al is het einde van het boek erg verrassend. Het tweetal is op dat moment niet samen en ik ben heel erg nieuwsgierig hoe dat in het volgende boek verder zal gaan. Aangezien het eigenlijk een verhaallijn is waar je niet heel veel kanten mee op kunt ben ik nieuwsgierig hoe Estelle dit zal oppakken.

Wat ik wel vond, was dat het boek her en der wat eentonig werd. Het zat vol met feestjes -bijna om het hoofdstuk op een gegeven moment- en wat mij betreft mocht dat wel wat minder. De tijdsprongen werden daarna ook weer ingezet en wat mij betreft was het verhaal wat boeiender geweest als er op die momenten iets anders was gebeurd.

Al met al ben ik wel erg blij dat ik het boek heb gelezen. Ik ben nieuwsgierig naar de volgende delen en zal deze zeker gaan lezen zodra het zo ver is. Mocht je nog op zoek zijn naar een boek om makkelijk weg te lezen; ik kan je de DIMILY-trilogie zeker aanraden.

Auteur: Estelle Maskame
Taal: Nederlands
Pagina's: 400
Uitgeverij: Moon

'' Wat is jouw laatst gelezen boek?

7 opmerkingen

 1. Mijn laatst gelezen boek is Things we know by heart van Jessi kirby! Super goed boek. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt mij een heel leuk boek! Ik kende de schrijfster ook nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit boek wel eens zien liggen, maar nog niet gelezen! Mijn laatst gelezen boek is Het geheim van mijn man :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet echt een boeklezer maar dit spreekt mij wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben altijd dol op dit soort boeken! Na je recensie heb ik hem meteen besteld, ik kan niet wachten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit klinkt wel echt als een boek die ik gelijk kan uitlezen. Ik hou eigenlijk niet van lezen maar als ik een boek leuk vind is hij ook snel uit haha. Het laaste boek wat ik gelezen heb is Hitte van Lis Lucassen. Heel leuk boek :)

  BeantwoordenVerwijderen