Jane Iredale Pure Moist Lipstick Cindy

Tot kort voorheen had ik er nog nooit over gehoord; het merk Jane Iredale. Bij het ontvangen van een aantal producten wekte dat natuurlijk een boel nieuwsgierigheid op. Als lipstick liefhebber was ik het meest nieuwsgierig naar de lipstick uit de fall collectie van dit merk en deel ik mijn ervaringen hiermee vandaag met jullie. Nieuwsgierig wat ik van dit -voor mij- nieuwe merk vind? Lees dan snel verder.

De vormgeving van deze lipstick sprak mij gelijk aan, want hoewel het geen verpakking is in een standaard formaat -waardoor hij niet mooi uitkomt in mijn geliefde lipstickhouders- is hij wel érg mooi. De huls is smal en in een prachtige roségouden kleur vormgegeven. Doordat hij zo smal is neemt hij weinig ruimte in je tas in beslag en is hij gemakkelijk mee te nemen.

Voor mij is deze vormgeving dus enkel een klein nadeeltje omdat hij niet zo mooi in mijn lipstickhouders staat. Hij is er wat te smal en lang voor, waardoor hij snel omvalt en uitsteekt boven de rest. Jammer, maar helaas is daar niets aan te doen.
Het is dan ook geen drama, het betekend alleen dat ik hem er minder snel bijpak. Ik pak sneller een lipstick uit mijn houders dan uit de lades in mijn make-upkast, die zijn namelijk een stukje minder geod georganiseerd.

Maar goed, al met al vind ik het een hele mooie vormgeving en ben ik hier zeker over te spreken. Het ziet er luxe uit en past goed bij de prijsklasse waar de producten van Jane Iredale zich in bevinden.
En dan die kleur! Wat is dit een fantastische kleur rood. Ik draag vrijwel nooit 'felle' rode kleuren -heel soms komt er eens een fel rood kleurtje op mijn lippen- omdat ik het simpelweg minder mooi vind staan bij mijn lichte huid. Ik vind donkerrode kleuren over het algemeen iets mooier.

Maar ondanks dat werd ik enthousiast door deze kleur. Een vampy rode kleur draag ik namelijk weer wel een stuk vaker als knalrode kleuren. Deze kleur leek in de huls bijna bordeauxrood en daar werd ik wel enthousiast van.
Op mijn lippen is het kleurtje alleen niet zo donker als dat ik stiekem had gehoopt. Het is absoluut een mooie kleur rood, dat valt niet te ontkennen, maar het is niet honderd procent mijn ding. Ik had gehoopt dat hij iets gepigmenteerder zou zijn waardoor de donkere kleur meer naar boven kwam.

De lipstick brengt verder wel prettig aan en blijft gedurende de dag goed op zijn plek zitten. Even bijwerken na een maaltijd en dan kun je er weer prima mee verder. Ik ben zeker tevreden over deze lipstick en ik ben erg nieuwsgierig naar de andere lipsticks en producten van dit merk.

jane iredale Pure Moist Lipstick Cindy - €24.00
'' Heb jij al eens iets van dit merk geprobeerd?

22 opmerkingen

 1. Wat een beauty zeg, ik vind alleen de verpakking al heel mooi. Ik had hem inderdaad alleen ook een stukje donkerder ingeschat maar ondanks dat vind ik het wel een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de verpakking ook prachtig! Al met al toch een mooi kleurtje.

   Verwijderen
 2. Voor mij ook een nieuw merk! Er blijft zo veel nieuws om te ontdekken. Wel een heel mooie kleur :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om nieuwe merken te leren kennen, hé? Ik ben er in ieder geval enthousiast over. :)

   Verwijderen
 3. Het is inderdaad niet zo donker als het eerst in de verpakking leek maar nog steeds wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur! Ik kende het merk nog niet, het ziet er wel heel chique uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Ik ben blij dat ik er kennis mee heb mogen maken!

   Verwijderen
 5. ik vind hem wel mooi! ik houd wel van wat donkere rood tinten ipv kleurtjes die meer naar oranje neigen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit echt een hele stijlvolle lipstick. Qua verpakking en qua kleur. Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, hij is echt super super mooi! Heel erg mooi aangebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtig product zeg! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie verpakking en echt een mooi kleurtje
  staat je weer ontzettend goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niet mijn kleur helaas, maar weet wél dat de kwaliteit van het merk echt super goed is!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een hele mooie kleur! Het merk kende ik trouwens nog niet, leuk om er kennis mee te maken! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleur, de huls vind ik er ook leuk uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Met je eens, iets donkerder was net iets mooier geweest. Maar toch, zo ook mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen