KIKO Gossamer Emotion Creamy Lipstick 125 & Creamy Colour Comfort Lip Liner 311

Sinds er een nieuwe Kiko winkel is geopend in Zwolle is het merk voor mij een stuk bereikbaarder geworden. Tijdens één van mijn laatste bezoeken nam ik onder andere een lipstick en een lipliner mee in een prachtige kleur. Aangezien ik nog niet eerder een lipstick van Kiko had geprobeerd was ik heel erg nieuwsgierig en ik deel vandaag mijn ervaring met jullie.

Ik begin met het lip pencil, een product wat op zich optioneel is. Over het algemeen vind ik het zelf wel een stukje prettiger werken om een basislijn te zetten en zeker om er voor te zorgen dat de kleur nog langer blijft zitten. Bij Kiko vind je geen bijzonder groot assortiment aan lip liners, al hebben ze wel verschillende kleuren die goed matchen met hun lipsticks.
Aangezien ik uit de Gossamer Emotion Creamy Lipsticks de kleur 125 koos, besloot ik om gelijk een bijpassende lip liner mee te nemen. Ik had het geluk dat er van deze kleur inderdaad -toevallig- een matchende lip liner beschikbaar was.

De lip liners van Kiko vind ik er allereerst erg mooi uitzien, want ondanks dat ze niet veel kosten is de vormgeving zeker niet goedkoop. Het bronzen met het gekleurde dopje is ideaal om te zien welke kleur het is én het ziet er in combinatie erg mooi uit.
Maar naast de vormgeving was ik heel erg verrast over de kwaliteit van de liner zelf. Hij is ontzettend creamy en dat heb je over het algemeen niet bij een lip liner. Zeker niet als hij zo matt is als dit kleurtje. 

Moeite met aanbrengen heb je bij deze lip liner dus absoluut niet. Het is niet zo'n vervelende, droge lip liner die je bij sommige budget merken ziet. In plaats daarvan vind ik hem net zo prettig als mijn liners van MAC. 
Natuurlijk was ik nieuwsgierig of ik net zo enthousiast zou zijn over de lipstick. Ik koos voor de Gossamer Emotion Creamy lipstick in kleur 125. De lipsticks hebben verder geen namen, al is dat niet zo'n probleem.

Wat mij betreft is ook hier de verpakking mooi ontworpen. De lipstick gaat 'open' door op het bovenste knopje te drukken, wat een klein maar leuk detail is. Ook hier is er gebruik gemaakt van een brons/gouden huls en wordt de lipstick afgemaakt met een soort antracietkleuren dop.
Wat ik zo leuk vind is dat de kleur écht bijna exact hetzelfde is als de liner. Dat zie je bij budget merken namelijk niet heel erg vaak. Een leuk detail in de lipstick is het logo van Kiko wat hier in is verwerkt. Verder zien de we standaard lipstick vorm, waar ik altijd blij van word.
Door de puntige vorm is hij namelijk onwijs goed aan te brengen. De lipstick is in zijn eenvoud al mooi; hij komt in combinatie met de lip liner nog net een stukje mooier uit. Op bovenstaande foto zie je dan ook de combinatie van twee.

Ondanks dat de lipstick zo creamy is brengt hij vrij gelijkmatig aan en vind ik de finish er erg mooi uit zien. De lipstick blijft bij mij goed zitten bij het drinken en nemen van kleine versnaperingen. Na het avondeten is het wel een must hem even bij te werken, al blijft hij door de lipliner er onder nog heel erg goed in tact.

Ik ben absoluut een fan van beide producten en ik zal de volgende keer zeker op zoek gaan naar een nieuw kleurtje welke mijn interesse wekt. Mocht je eens bij een Kiko winkel in de buurt zijn; neem dan zeker eens een kijkje bij de lipsticks en liners.

KIKO Gossamer Emotion Creamy Lipstick - €10.90
KIKO Creamy Colour Comfort Lip Liner - €5.90
'' Wat vind jij van deze combinatie?

17 opmerkingen

 1. Teresa Palm22-08-2016 10:49

  Wauw, wat een prachtige kleur. Hele mooie swatches ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het ook goed blijft zitten! Echt een mooie kleur. En idd zie je niet altijd dat lipliner en lipstick hetzelfde zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hé? Heel erg fijn dat deze kleuren zo goed overeen komen. :)

   Verwijderen
 3. Prachtige combo! Een mooi opvallend kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipliner vind ik mooi! Roze kleurtjes vind ik altijd zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wauw wat een geweldig kleurtje
  ik vind de lipsticks van kiko echt heel erg goed
  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook heel erg enthousiast geworden! Ik ben benieuwd of ik nog meer leuke kleurtjes kan vinden.

   Verwijderen
 6. Wat een onwijs mooie kleur is dit! Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw prachtige kleur(en). die lipstick is geweldig! mooie combi zo:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind Kiko zo'n mooi merk, die verpakking alleen al! Mooi kleurtje lipstick ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren allebei!!
  Ik heb ook een lipstick uit die lijn, maar deze vind ik eigenlijk mooier!

  BeantwoordenVerwijderen