Make-Up Studio Strobing Cream

Iedereen weet inmiddels maar al te goed wat contouren nu precies inhoud. Mocht je dat nog niet weten; ik schreef er een lange tijd geleden eens een artikel over, die je hier kunt vinden. Strobing wordt steeds populairder en is niet veel meer dan de simpele techniek om highlighter aan te brengen op de delen waar normaal gesproken ook al licht terecht komt. Denk bijvoorbeeld aan je jukbeenderen, wenkbrauwbot en boven de wenkbrauwen, de neus en de kin. Make-Up Studio bracht een tijdje geleden een ideaal product uit voor deze nieuwe trend en het is een product waar ik niet meer zonder wil; de Strobing Cream.

De Make-Up Studio Strobing Cream komt in een eenvoudige verpakking. Het is een dunne, lange tube welke je eenvoudig met je mee kunt nemen. Ideaal, want hoewel een highlighter in poedervorm minder ruimte in beslag neemt is de Strobing Cream niet veel plek nodig in je make-up tasje en kun je hem lekker meenemen als je een tijdje van huis bent.

De strobe it cream ziet er op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit; het is een witte substantie met daarin een hele fijne, holografische shimmer -houd hem in de zon voor het mooiste effect-. Een highlighter zoals velen, zul je wellicht denken.

Toen ik het product eenmaal in gebruik zag werd ik een heel stuk enthousiaster. Het pompje zorgt er voor dat je eenvoudig kunt doseren en nooit veel te veel product zult pakken. Dat zou tenslotte zonde zijn; je kunt het niet meer terugstoppen in het pompje.
Voor het uitsmeren ziet de strobe it cream er uit als een dunne, witte vloeistof en zijn de shimmers niet heel erg zichtbaar. Dit veranderd echter wanneer je begint met het blenden van de substantie. De witte kleur maakt plaats voor een prachtige glans met daarin tientallen miniscule shimmers. Een prachtig effect, zeker op de jukbeenderen.

Het fijne aan dit product is dat hij zo goed te blenden is. Het gaat om een gelcrème en deze is zo zacht dat hij gelijk door de huid word opgenomen. Hij blend mooi in en daardoor ziet het er niet uit alsof je random ergens een streep hebt gezet met je highlighter. Het ziet er natuurlijk uit en dat willen wee -denk ik- allemaal.

Ik ben heel erg enthousiast over de nieuwe strobing cream van Make-Up Studio en ik ben heel erg nieuwsgierig wat jullie van de strobing trend vinden!

Make-Up Studio Strobing Cream - €21.90
'' Wat vind jij van strobing?

10 opmerkingen

 1. Kan je ook met je foundation mengen voor een beetje glow, toch? Of zitten er grove glitters in? Mooi in ieder geval :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Vind ik persoonlijk alleen een stukje minder mooi. :)

   Verwijderen
 2. Wat een mooi glans zeg! Make-up studio heeft fijne producten altijd vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teresa Palm24-08-2016 12:46

  Hij ziet er heel erg mooi uit. Ik heb helaas nog nooit iets van Make-Up Studio geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan je zeker aanraden het toch eens te doen! :)

   Verwijderen
 4. Hele mooie glans! Fijn merk vind ik het ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie shimmer! Deze wil ik graag proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt goed uit! Mooie shimmer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het gebruik van strobing producten of highlighters wel altijd lastig aangezien ik door de dag heen een nogal vette huid krijg. Dan lijken glitter producten snel vet :(

  BeantwoordenVerwijderen