Photo Diary - Latest Weeks

Er is inmiddels al drie weken lang geen Photo Diary meer online gekomen, wat allemaal te maken heeft gehad met mijn vakantie. Nu mijn vakantie bijna tot het eind is gekomen zullen de artikelen weer met regelmaat -in ieder geval om de dag- online komen, zoals dat voorheen ook het geval was.
En ondanks dat het een aantal weken geleden is heb ik voldoende foto's voor jullie verzameld om die weken enigzins aan jullie te laten zien. Nieuwsgierig wat mij de afgelopen tijd heeft bezig gehouden? Lees dan snel verder.
Tijdens een dagje winkelen kwam ik dit onwijs schattige armbandje van Guess tegen, welke ik natuurlijk niet kon weerstaan! Dit armbandje kocht ik bij Lucardi.

Ik ben de laatste tijd weer dol op het lezen van boeken, voor mijn vakantie wilde ik graag een aantal nieuwe exemplaren oppikken. Ik schafte onder andere het boek 'Did I mention I love you?' van Estelle Maskame aan. De recensie hiervan komt binnenkort online!
Naast écht shoppen ben ik ook nog steeds dol op virtueel shoppen. Bij Esprit kwam ik deze leuke hakjes tegen, ideaal voor dagen waarop je geen zin hebt in een hoge hak. De kleur vind ik daarnaast ook prachtig, net als het materiaal.

Aan één boek heb ik in een vakantie niet genoeg, en het tweede boek wat ik aanschafte was The Siren van Kiera Cass. Het Nederlandse boek komt pas over ruim twee maanden uit, al wilde ik niet meer zo lang wachten en schafte ik de Engelse versie alvast aan. Ik ben hier inmiddels al in begonnen en tegen de tijd dat ik hem uit heb zal de recensie vanzelf online komen.
Vorige week was ik nog op vakantie en inmiddels ben ik al weer even thuis. Op 1 augustus is het in Zwitserland een nationale feestdag en word er overal vuurwerk afgestoken. Heel erg onverwachts voor ons, maar daardoor des te leuker.

Op vakantie vind ik het heerlijk om zo af en toe even te winkelen en in Lausanne zat een Laduree waar ik erg graag heenwilde. Dit is zo'n typische winkel waar je naartoe wilt om alle goede verhalen die er over worden verteld.
Ik haalde naast een smaak thee dus ook een doosje met acht macarons, allemaal in verschillende smaken. Alleen al een plaatje om te zien, maar nog veel leuker -en lekkerder- om op te eten.

Eén van die macarons at ik bij dit prachtige meer, waar we tevens in hebben gezwommen. Onwijs genieten!
Nog meer mooie plekjes. Links waren wij in Zug, waar we ook nog eventjes hebben gewinkeld, en rechts is bij de Rheinfall. Deze ligt vlakbij de grens tussen Zwitserland en Duitsland.
We overnachtten tijdens onze terugreis nog even in Duitsland, waar we er niet aan dachten dat ze bij een groot biertje ook écht een groot biertje verstonden. Mijn vriend kreeg dit enorme glas bier, ik hield het gelukkig bij een rosé wijntje.

Om de weken af te sluiten ontving ik nog een leuk pakketje van Jane Iredale, een merk wat sinds bij één van de PR-bureaus zit waar ik bij ben aangesloten. De producten zien er prachtig uit en ik ben heel erg benieuwd of ze net zo fijn zijn. De review hiervan kunnen jullie binnenkort verwachten!

En dat was dan een kleine samenvatting van mijn afgelopen weken. Hoe zagen die van jullie eruit?

8 opmerkingen

 1. Super leuke vakantie heb je zo te zien gehad, die macarons lijken me zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf dat vuurwerk! Onverwacht maar toch wel mooi :D die macarons zien er lekker uit. Dat Guess armbandje is ook echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die vakantiefoto's zijn mooi <3 Benieuwd naar je review! Fijne zondag X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke foto's! Vooral van die macarons, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof! Lijkt me echt een hele toffe vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen