Photo Diary - Week 33

Wat een interessante week was dit! Het ene moment zat ik nog te genieten van mijn vakantie en op het andere moment was ik weer thuis voor het afrijden. Mijn rijbewijs heb ik gelukkig gehaald en hier heb ik al veel profijt van gehad. Nieuwsgierig naar wat foto's van mijn week? Lees dan snel verder.

Het weekend bevond ik mij in Scheveningen en Kijkduin, waar wij nog voor een paar daagjes verbleven. Dit om de vakantie af te sluiten, vanaf morgen ga ik namelijk weer vollop aan het werk.

We genoten hier van het prachtige weer -wat een geluk hadden we daarmee!- en dat deden we natuurlijk met wat drankjes. Hier zaten we bij een leuk plekje voor een kopje thee.
En op zondag voordat we naar huis gingen genoten we nog van een cappuccino bij een leuk strandtentje. Deze was overigens heel erg leuk opgezet, en de koffie was ook érg lekker.

Aangezien ik deze week ook mijn rijexamen had was ik lichtelijk zenuwachtig, maar gelukkig is het allemaal goedgekomen en ben ik momenteel in bezit van mijn roze pasje. Hier ben ik heel erg blij mee!
Ik kreeg onder andere deze mooie roosjes en reed met mijn vriend nog een stukje rond. Onderweg stopten wij voor een kopje thee en koffie, waar ik altijd wel van kan genieten.

En dat was zo ongeveer mijn week. Ik heb deze week weinig foto's gemaakt (wat is het weer wennen om dit van elke gebeurtenis te doen), al heb ik zeker van de dagen genoten.

'' Hoe zag jouw week er uit?

5 opmerkingen

 1. Leuke foto's en gefeliciteerd met je rijbewijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn leuke foto's geworden, en heel tof dat je je rijbewijs hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je rijbewijs! Heerlijk zo een weekendje weg. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je rijbewijs!

  BeantwoordenVerwijderen