TIP! Therme Lomi Lomi Body Mist

In de zomer ben ik geen liefhebber van parfums; mijn collectie bestaat namelijk bijna alleen maar uit zware of extreem zware geuren. Perfect voor de winter, een stuk minder prettig in de zomer. Ik ben geen fan van bloemige en fruitige parfums en kies daarom in de zomer liever voor een body mist. Daarbij vind ik het niet zo erg als het een fruitige, zoete geur heeft. Eén van mijn nieuwste favorieten is de Therme Lomi Lomi Body Mist.

De Lomi Lomi bodymist ziet er onwijs zomers uit door het gebruik van de kleur blauw en de zomerse afbeelding. Een subtiele vormgeving, want naast deze accenten ziet het flesje er heel erg clean uit. Wat ik ook ideaal vind is het feit dat het flesje heel erg smal is en dus ideaal in je tas mee te nemen valt.

En naast de handige vormgeving is het ook nog eens een heerlijke geur. Lomi Lomi ruikt naar kokos, iets waar ik zelf heel erg fan van ben. Een heerlijke, frisse geur voor de warme zomerdagen!

Heel erg lang blijf je de geur niet ruiken, maar dat heb ik met de meeste bodymists niet echt. Opfrissen is hierbij geen probleem, want naast de geur voelt je huid dan ook weer heerlijk fris aan door het nevelende effect.

Ik ben heel erg tevreden over dit nieuwe product van Therme en zal het de komende weken nog veel gaan gebruiken, uiteraard in afwisseling met mijn andere bodymists.

Therme Lomi Lomi Body Mist - €7.25

13 opmerkingen

 1. Dit is echt 1 van mijn favoriete geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een super lekkere body mist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh kokos, dat lijkt me echt iets voor mij :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet dat Therme ook body mists in haar assortiment had! Dit lijkt me wel een fijn geurtje, omdat hij zo fris oogt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist het ook niet! Ze zijn wel heel erg fijn.

   Verwijderen
 5. Ik ben heel benieuwd naar deze geur! Zelf draag ik ook alleen maar body mists in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt me echt een heerlijke bodyspray. Ik heb zelf ook een bodyspray van de Therme. Ook fijn dat dit merk dierproefvrij is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh ik hou van kokos, dus ik moet eens naar deze geur gaan kijken. Lijkt me handig voor in mijn tas :D x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad een heel handig formaat voor in de tas!

   Verwijderen