2B No Lamp Easy Gel 2-Step Polish

Veel low-budget producten zien jullie op mijn blog niet voorbij komen. Als ik zelf een product aanschaf is het vrijwel nooit iets wat je bij de reguliere drogist koopt, en ook de pakketjes die ik ontvang hebben over het algemeen een andere inhoud. Zo af en toe krijg ik ondanks dat een leuk pakketje van een budget merk, want hoewel ik het zelf niet veel aanschaf is het absoluut niet dat ik alles per definitie niet fijn vind! Zo teste ik deze -wat mij betreft leuk uitziende- no lamp lakjes van 2B en deel ik mijn ervaring vandaag met jullie!

Op de flesjes heb ik in ieder geval weinig aan te merken. Ik vind het zwarte flesje van de top coat er mooi uit zien en bij het kleurtje ziet het flesje er ook netjes uit. Doet me denken aan de flesjes van Catrice! Het enige nadeel wat ik er aan kan vinden is dat het zilveren gedeelte ontzettend gemakkelijk vingerafdrukken opneemt, welke er heel erg moeilijk van af te halen zijn.

Nu is dat normaal ook geen probleem, het is enkel jammer voor de foto's. Hier vallen ze namelijk toch wel aardig op!
Maar dat is natuurlijk geen reden om ze te laten staan. Ik testte vol nieuwsgierigheid het setje uit en begon natuurlijk met het aanbrengen van het rode lakje. Dit is een hele standaard, maar klassieke rode kleur; Be my valentine. Hoewel ik ze zelf over het algemeen net wat donkerder heb is deze tint ook érg mooi.

Wat ik prettig vond was het kwastje; deze is namelijk rond afgesneden waardoor je je gehele nagel gemakkelijk meepakt. Het kwastje verspreid de lak netjes en egaal en zorgt er voor dat je je nagel snel hebt gelakt.

Het enige nadeel is wat mij betreft dat het lakje veel laagjes nodig heeft. Met twee laagjes is hij bij mij redelijk dekkend, als ik heel precies ga kijken kan ik eigenlijk nog wel een derde laagje gebruiken. Het scheelt dat het lakje vrij snel droogt, toch heb ik zelf vaak niet de tijd voor een derde laag.
Om het af te maken kun je gebruik maken van de Top Coat. Deze Top Coat heeft geen lamp nodig en geeft 'soort van' het effect van een gel nagellakje. Glanzen doet hij in ieder geval erg mooi!

Nu moet ik zeggen dat ik het altijd moeilijk vind om nagellak te beoordelen op hun langdurigheid. Doordat ik bij mijn werk de hele dag met mijn handen, pincetten en plakband werk gaat een lakje nu eenmaal niet langer dan een dag of twee mee. Na twee dagen was het voor mij tijd om het lakje eraf te halen, hij was toen met name bij de tipjes gechipt, maar ik denk dat hij normaal een paar daagjes langer mee gaat.

Al met al ben ik absoluut tevreden over deze lakjes. Het zijn geen bijzondere hoogstaanders, maar doen goed wat ze beloven. Voor de prijs hoor je mij er in ieder geval niet over klagen. Ik ben zeker nieuwsgierig naar de andere kleurtjes die ze hebben!

2B No Lamp Easy Gel 2-Step Polish - €4.95 per stuk
'' Heb jij ervaring met deze lakjes?

13 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! Mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor de prijs is het zeker het proberen waard! Mooie swatches in ieder geval. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kleur en de glans is ook wow! ik had toen ik werkte ook dat het er binnen 2 dagen af was, dus beoordelen is dan inderdaad moeilijker :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Net prijsje! En ze glanzen echt heeel mooi vind ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtige felle kleur zeg, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo netjes gelakt, wauw! Prachtige kleur is het. Ik ben heel nieuwsgierig geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed en een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen