Bath & Bodyworks Fall Collection

Nu het officieel gezien herfst is, mag die herfst van mij ook wel komen. Laat het maar waaien en regenen; ik kan alleen maar van dat weer genieten. Ik ben wel klaar met het warme weer en wil mij kunnen hullen in een warme trui, om met dikke sokken voor de verwarming te kruipen onder het genot van een kop dampende thee. Op de achtergrond mogen er van mij heerlijke geurkaarsen branden, en nu het enigzins herfst is heb ik de eerste kaarsen al ingeslagen. Ik bestelde een aantal heerlijke geurkaarsen van Bath & Bodyworks uit de nieuwe herfstcollectie en deel deze graag met jullie.

Ik plaatste twee verschillende bestellingen, waarvan mijn laatste met name bestond uit kleine kaarsen. Even hiervoor schafte ik al twee grote kaarsen aan -waar julie ook nog een artikeltje over kunnen verwachten-, maar nu leken een aantal mini's mij ook wel erg prettig. Dit is en makkelijke én goedkope manier om een geur uit te proberen voordat je er een grote variant van aanschaft.
Ideaal voor mij! Ik probeer namelijk het liefste zoveel mogelijk verschillende geuren uit en via deze manier heb ik daar absoluut de kans voor. Ik koos voor vijf verschillende kleintjes (waarvan twee in dezelfde geur), en één medium kaars. Dit in combinatie met de twee grote kaarsen is voor de komende tijd wel eventjes genoeg. 

De geuren die ik koos zijn:
Sweet Cinnamon Pumpkin; warme pompoen, verse kaneelstokjes en suikerriet.
Leaves; rode appel, gouden nectar en warme kruidnagel.
Vanilla Pumpkin Marshmallow; romige vanille, pompoen, marshmallow en caramel.
Marshmallow Fireside; marshmallow, vanille, amber en smeulend hout.
Cinnamon Sugared Doughnut; kaneel, suikerkristallen en huisgemaakte donuts. 
De geuren van deze kaarsen zijn stuk voor stuk heel erg intens, maar onwijs lekker. De geuren zijn zeker aanwezig -zelfs als ik de kaarsen niet brand ruik je ze nog in mijn kamer-, maar ook weer niet te overheersend. Het fijne is dat je ze niet heel lang hoeft te branden tot dat de geur zich in je ruimte verspreid.

Naast de heerlijke geuren (waarvan Cinnamon sugared doughnut mijn favoriet) zijn de potjes van deze kleine kaarsjes ook onwijs leuk. De geuren waar pompoen in verwerkt zit zijn afgewerkt met een koperkleurig pompoendekseltje, de andere geuren hebben een bronskleurig dekseltje met een blad erop.

Naast de mooie dekseltjes zijn ook de potjes zelf mooi vormgegeven. Het is een hele standaard pot, maar de afbeelding hier op maakt het net wat 'persoonlijker' per geur. De afbeelding op de kaars past altijd weer even goed bij de naam en geur van je kaars.

Allebei even mooi en heel erg toepasselijk voor de herfst. Deze mini kaarsjes zijn onwijs handig om de geuren mee uit te proberen en ze zien er ook nog eens ongelofelijk schattig uit. 

De kaarsen van Bath & Bodyworks branden zo'n 10-15, waar je dan €6.50 voor betaald. Omgerekend is dat nog geen vijftig cent per uur, best netjes toch? Mocht je er nou echt profijt van willen hebben kun je het beste een grote kaars aanschaffen, daar doe je namelijk een stuk langer mee.

Ik ben dol enthousiast over deze geuren van Bath & Bodyworks en ik kan niet wachten mijn andere nieuwe aanwinsten van dit merk met jullie te delen. To be continued!

Ik heb mijn kaarsen besteld bij Cozy Favorites.

Bath & Bodyworks Mini Candle - €6.50
Bath & Bodyworks Medium Candle - €14.95
'' Heb jij al eens een kaars van Bath & Bodyworks geprobeerd?

16 opmerkingen

 1. Mag ik vragen waar je ze heb bestel en zou je de link willen geven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke kaarsen lijken me dit! Prachtige foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heerlijk! Hoewel ik kaneel in geurkaarsen niet altijd zo lekker vind ruiken, lijken deze me wel fijn door de combinatie met de andere geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je ruikt de kaneel helemaal niet sterk inderdaad. Het mocht van mij zelfs wel wat overheersender, ik ben namelijk wel dol op kaneelgeuren.

   Verwijderen
 4. ohh ik ga even bij Cozy Favorites kijken, vind de kaarsen er zo leuk uit zien! lijken mij ook heerlijk ruiken dus ik ben benieuwd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kaarsen lijken me zo fijn! Ik heb ze nog nooit geprobeerd..

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk! Jammer dat ik niet kan ruiken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou ze alleen al willen hebben voor de verpakking. zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh een vriendin van mij is laatst naar Amerika geweest en heeft een boel dingen meegenomen.
  Ik ben al jaren dol op de Leaves kaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aah, die kaarsen lijken me echt heerlijk! Ik heb zelf ook zoo veel zin in de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alles klinkt zo lekker! Vooral de geur 'leaves' lijkt me heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb nog nooit kaarsen van dit merk gehad maar ze lijken me heel fijn! Dit is ook wat ik zo lekker vind aan de herfst haha, ik zit hier nu ook met de kaarsjes aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad onwijs fijn! Heerlijk, die kaarsjes in de herfst. :)

   Verwijderen