Bloggen op een lager pitje

In 2012 startte ik zonder enige ervaring een blog. Bloggen was destijds helemaal nog niet zo populair en ik blogde dan ook puur op het gebied van nagels. Nu, ruim vier jaar later, blog ik nog steeds met veel plezier. Ondanks dat is het niet meer hetzelfde als dat het voor mij is geweest. Ik heb er minder tijd voor en ik wil in al mijn artikelen wél even veel plezier stoppen. Ik heb gekozen om te gaan bloggen op een lager pitje en schrijf daar vandaag wat minder over.
Met bloggen op een lager pitje bedoel ik dus niet dat ik maar ééns in de twee weken of maand ga schrijven. Ik wil er naar toe om om de dag een artikel te publiceren met een inhoud waar ik voor de volle honderd procent tevreden mee ben. Een artikel waar jullie iets aan hebben en waar ik zelf ook mijn creativiteit kwijt kan.

Alleen beauty gaat het dan ook niet meer worden. Ik heb inmiddels zo'n enorme stash dat ik niet meer de behoefte heb om nóg zoveel meer te kopen. Om de dag een beauty artikel lukt niet, want ondanks de vele -leuke- pakketjes die ik krijg wil ik mijn blog er niet alleen maar mee vullen.

Ik deel zo af en toe al eens een boekreview en wil dit zeker blijven doen. Daarnaast ben ik dol op fotografie en lijkt het mij een leuk idee zo af en toe wat mooie plaatjes met jullie te delen. Deze foto hierboven vind ik dan ook onwijs mooi. Deze schoot ik eigenlijk 'perongeluk' tijdens mijn afgelopen vakantie in Zwitserland.

Dus... Kort samengevat: (niet dat jullie het nog niet aan zagen komen gezien de duidelijke vermindering van artikelen) ik ga de komende tijd even niet meer dagelijks bloggen. Om de dag lijkt mij een goed begin om het bloggen weer mee op te bouwen. Op mijn blog kun je binnenkort meer verwachten dan beauty; het word eindelijk een lifestyle én beautyblog in één.

Stay tuned! 

12 opmerkingen

 1. Goede beslissing! Superleuk dat je meer lifestyle wilt gaan doen, ik kijk er in ieder geval erg naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar de grote verandering en hoe het zal uitpakken! Ik vind je artikelen zowiezo wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dagelijks bloggen is ook wel heel erg veel! Ik blijf met veel plezier je artikelen lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je de keuze hebt gemaakt. Ik blijf natuurlijk wel lekker bij je rond snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele slimme keuze! Goed dat je deze beslissing neemt. Ik ben heel erg benieuwd naar de artikelen die er aan gaan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan je keuze helemaal volgen! Ik heb in de zomervakantie een zomerrooster aangehouden waarbij ik 4 keer in de week publiceerde i.p.v. 6 keer, maar dat rooster houd ik mooi aan. Ik merk dat het de kwaliteit van mijn artikelen echt ten goede komt en dat ik veel vrolijker wordt van kwalitatief goede content creëren. Kwaliteit boven kwantiteit. Dus ik denk dat jouw keuze je alleen maar veel meer blogplezier op gaat leveren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te lezen dat je je er veel beter bij voelt. Ik ben ook erg blij met deze keuze, zeker om ook wat gevarieerder te gaan bloggen!

   Verwijderen
 7. Slimme keuze! Ben benieuwd naar de komende artikelen :). Ik ben nu ook wat geminderd met het bloggen zodat ik nog andere leuke dingen kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed van je dat je de keuze hebt gemaakt om voor jezelf te kiezen en het bloggen op een lager pitje te zetten. Je moet doen waar jij je goed bij voelt! En wat leuk dat je je horizon verbreed, dat is altijd goed voor de inspiratie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel begrijpelijk, dagelijks bloggen is ook vermoeiend. Leuk dat je ook meer boek reviews gaat schrijven! :)

  BeantwoordenVerwijderen