Hugo Boss The Scent For Her


Ik ben dol op geuren, maar ondanks dat schaf ik ze maar weinig aan. Het is voor mij erg moeilijk een geur te vinden naar mijn smaak. Toen ik de flacon van Hugo Boss, The scent for her zag werd ik echter al snel enthousiast. Bij de meeste flacons kun je wel raden of het een zoete, bloemige of wat meer een sensuele geur is. Van The Scent had ik het gevoel -en de stille hoop- dat het inderdaad een geurtje voor mij zou zijn. Het geurtje heb ik inmiddels al even in huis en met regelmaat gedragen. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Boss doet het altijd goed met flacons als we het hebben over de geuren voor mannen. Neem bijvoorbeeld Boss Bottled, een hele populaire geur die al jaren in dezelfde flacon word verkocht. Boss The Scent for her past heel erg goed bij de mannelijke versie. Verschillen zijn er wel degelijk, deze flacon is namelijk een stukje vrouwelijker.

Wat ik met name erg mooi vind is de gouden dop. Het is niet zo'n geelgouden kleur, meer een wat vervaagdere goudtint. Het enige nadeel aan deze kleur vind ik dat er snel een soort van ''roest'' op komt én dat je vingerafdrukken onwijs moeilijk kunt verwijderen, maar verder.
De flacon vond ik al prachtig in commercials en persberichten, nu de geur nog. Mijn stille hoop werd dit maal beloond want jeetje, wat een onwijs lekkere geur is dit! Hij is een stuk frisser en zoeter als de geurtjes die ik gewoonlijk draag, maar ondanks dat erg lekker.

Dat ik hem ondanks dat zoete toch zo lekker vind komt waarschijnlijk door één van de topnoten; perzik. Als er één fruitsoort is die ik zowel heerlijk vind ruiken als smaken is het wel perzik. De combinatie met één van de basisnoten, geroosterde cacao is bijzonder en daardoor juist zo lekker. Dat ingrediënt kom je niet zo vaak tegen.
Topnoten: perzik en freesia
Hartnoten: Oosterse osmanthus
Basisnoten: geroosterde cacao

Het is niet een geur die ik snel bij mij zou verwachten. Hij is sensueel, maar op een andere manier. Luchtig, zo zou ik het noemen. Het is geen zware geur, maar hij is toch aanwezig. Het is een heerlijke zoete geur die door de geroosterde cacao -die bij mij na een paar uurtjes naar boven komt- een stuk warmer wordt. Gedurende de dag werk ik het geurtje één keer bij, wat voor mij voldoende is. Ondanks de luchtige geur blijft hij namelijk erg goed hangen.

Ik ben heel erg enthousiast over deze geur en ik kan je zeker aanraden de geur een kans te geven als je hem in de parfumerie tegen komt. 

Hugo Boss The Scent For Her 30 ML - €62.58
Hugo Boss The Scent For Her 50 ML - €84.74
Hugo Boss The Scent For Her 100 ML - €121.81

'' Heb jij deze nieuwe geur al geroken?

14 opmerkingen

 1. Ik vind het echt super chique en fotogeniek eruit zien alleen heb ik de geur laatst geprobeerd en is het niks voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is onwijs mooi, maar ook bijzonder moeilijk te fotograferen haha. Jammer dat het niet helemaal jou ding is!

   Verwijderen
 2. Mmm moet deze maar eens gaan uitproberen binnenkort bij de Douglas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie vormgeving heeft deze flacon, ik ben benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geur omschrijven is zo moeilijk he, maar je doet het goed! Klinkt best wel aantrekkelijk voor een parfum :) en het flacon is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het lieve compliment! Mooi is hij hé? Ik vind 'm ook prachtig. Een aanwinst voor mijn collectie. :)

   Verwijderen
 5. Hier ben ik persoonlijk erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt de geur heel goed omschreven! Hij lijkt mij ontzettend lekker. De flacon ziet er ook heel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik had juist verwacht dat het een zware geur zou zijn, ook wel fijn dat die wat luchtiger is! ik ben nu wel benieuwd naar de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had hem ook iets zwaarder verwacht, maar ben als nog erg positief verrast! Heerlijk geurtje is het. :)

   Verwijderen
 8. Mooie flacon, ben benieuwd naar de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie flacon is het! Je hebt de geur heerlijk omschreven dus ik ben heel erg nieuwsgierig geworden. Ik ga hem zeker eens een kans geven als ik hem tegen kom. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mmmm leuk flesje
  ik ben wel benieuwd naar de geur eigenlijk

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke flacon, naar deze geur moet ik precies ik opzoek gaan :D x

  BeantwoordenVerwijderen