MAC It's A Strike Pearl Matte Face Powder - Trophy

Het is lang geleden dat ik voor het laatst enthousiast werd over een Limited Edition van MAC. De It's a strike collectie ligt echter inmiddels in de winkel en één van de producten van die collectie is de Pearl matte face powder; Trophy. Dit patroontje kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ik hoefde de poeder niet eens te swatchen om enthousiast te worden en nam hem -samen met nog een aantal andere items- graag mee naar huis. Nieuwsgierig of hij net zo mooi is als dat hij lijkt? Lees dan snel verder.

De Pearlmatte Face Powders van MAC zijn ideaal voor het accentueren van de lichte delen op het gezicht. Dit soort poeders zijn daar ideaal voor. Het brengt de plekken waar van nature al licht op valt nog extra onder de aandacht, wat zorgt voor een hele gezonde glow.

Nu is deze poeder op zich niet heel veel specialer dan de andere Face Powders van MAC; hij is wel bijzonder mooi vormgegeven. Ik ben geen grote fan van bowlen, maar op deze poeder ziet het er toch wel heel erg gaaf uit. Het geeft het product net even wat extra's waardoor ik blij ben hem in mijn collectie te hebben.

Deze poeder heeft een witte basis, die samen met het roze en groene voor een lichtroze glans zorgt. Door de duidelijk aanwezige, witte basis denk ik niet dat het voor elke huidskleur een geschikt product zal zijn. Voor mijn lichte huidje vind ik hem in ieder geval perfect, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen blij is met een witte basis.
Is hij niet mooi? Deze poeder geeft een prachtige shimmer af van de witte, roze en groene delen. De rode streepjes op de poeder zijn overigens een overspray -heel erg jammer-, maar dat ben ik gewend van MAC. Ik vind het persoonlijk altijd erg jammer, ik vind het wel wat toevoegen aan een product als er een fractie van een andere kleur in zit verwerkt, maar het is niet anders. Het zorgt er wel voor dat de poeder er na gebruik wat minder leuk uitziet.

Maar afgezien van dat ben ik heel erg te spreken over dit product uit de It's a strike collectie. Naast deze poeder hebben ze onder andere ook een aantal nieuwe oogschaduws en lipsticks, die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken!

MAC It's A Strike Pearl Matte Face Powder - Trophy - €22.50
'' Heb jij iets uit de It's a strike collectie weten te bemachtigen?

16 opmerkingen

 1. Wat een mooi product van MAC =)
  Ik zelf ben niet zo van de MAC producten momenteel.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zo die print! Dat geeft toch net iets extra's aan je product. Ik vind 'm top.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is deze onwijs mooi! Ik hoop dat ik hem nog ergens kan scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is hij nog bij Douglas te bestellen!

   Verwijderen
 4. Echt te leuk dat printje! Super mooi product.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is echt heel erg mooi! Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi effect geeft hij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het patroon is echt heel gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een toffe print heeft die zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha dat printje is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het patroon is zo leuk! Weer een leuke limited Edition van Mac :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het printje is erg leuk en de glans ook, maar wel jammer dat die streepjes een spray tan zijn :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een enorm leuk printje, en mooie kleur is het!

  BeantwoordenVerwijderen