MAC Matte Lipstick - Heroine

Er zijn periodes dat ik me niet aangetrokken voel tot het kopen van lipsticks, maar er zijn nog veel meer periodes waarop ik me wél aangetrokken voel tot het kopen van lipsticks. Zo'n moment had ik pas weer. Ik schafte maarliefst drie nieuwe MAC lipsticks aan -naast wat andere make-up aankoopjes- en één daarvan was de prachtige kleur 'Heroine'.  Na de aanschaf van Urban Decay's Ravenswood was ik erg nieuwsgierig naar de kleur Pandemonium. Toen ik in de MAC counter stond kwam ik echter op Heroine terecht en kwam ik tot de conclusie dat ik deze wellicht nog wel mooier vond. Ik nam de kleur zonder twijfelen mee en deel deze prachtige kleur vandaag met jullie!

Heroine is een bijzondere kleur, laat dat voorop staan. Ik denk dat jullie het met me eens zijn als ik zeg dat een groot aantal vrouwen dit soort kleuren zou laten liggen. En dat snap ik op zich best. Het is eens wat anders als nude, roze of rood. Het is gewaagder, maar wat mij betreft óh zo gaaf.

Als het op lipstickkleuren aan komt haak ik niet snel af. Ik heb Cyber in mijn collectie, zo donkerpaars dat hij bijna zwart lijkt, en draag eigenlijk elke kleur met even veel plezier. Een felle paarse kleur kon daarom wat mij betreft niet ontbreken.
En man, wat ben ik blij dat ik deze kleur eindelijk heb aangeschaft! Ik wachtte al veel te lang met Pandemonium, Heroine heb ik ook al meermaals in- en uit mijn mandje gegooid. Nu ik hem toch eindelijk in mijn collectie heb deel ik hem graag met jullie.
Heroine is door de paarse kleur wat heftiger dan nude of roze, maar toch heel erg goed draagbaar. Het is een paarse kleur met een duidelijke blauwe ondertoon. Hij is niet te donker paars maar neigt wat meer richting het roze. 

Heroine brengt gemakkelijk aan, ondanks de lastige kleur, en blijft goed zitten. Het is een matte lipstick -yay!- en daardoor kom ik er wel een uurtje of vijf-zes mee door. Na het avondeten is bijwerken wel even vereist, maar met welke lipstick is dat niet het geval?

Ik ben in ieder geval onwijs enthousiast over deze prachtige kleur. Als lipstick liefhebber is een kleurtje als Heroine onmisbaar in je collectie!

MAC Matte Lipstick - Heroine - €19.50
'' Wat vind jij van deze kleur?

15 opmerkingen

 1. Ik vind Heroine ook prachtig! Het is inderdaad weer eens wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur! Gaaf dat je dit durft te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa lekker opvallend kleurtje, voor de afwisseling vind ik dat zo gaaf :D mooie kleur! En MAC lipsticks doen het altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met MAC ga je inderdaad niet snel de mist in! :)

   Verwijderen
 4. Prachtige kleur! Hij staat ook nog op mijn lijstje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf kleurtje! Deze wil ik ook graag aanschaffen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor mij te heftig maar bij sommige mensen staat deze wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een hele gave kleur, maar zelf zou ik dit nooit kopen.
  Ben ik veel te wit voor hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf ook spierwit, dan staat hij juist onwijs gaaf!

   Verwijderen
 8. Wat een prachtige kleur van MAC =)
  Ik ben dol op paarse lipsticks!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof kleurtje! Heel mooi :) Weet alleen niet of 'ie mij zou staan haha..

  BeantwoordenVerwijderen