MAC Viva Glam Ariana 2

Bijna een jaar geleden bracht MAC in samenwerking met Ariana Grande een Viva Glam lipstick uit. Een donkerpaarse kleur waar ik heel erg enthousiast over was. Bijna een jaar later is de tweede samenwerking tussen MAC & Ariana aan de gang; een lichtpaarse lipstick. Ik bestelde de lipstick en deel mijn mening vandaag uiteraard maar al te graag met jullie.

Viva Glam Ariana kwam via de website heel anders op mij over dan in het echt. Hij leek een stuk feller paars, maar bij het openen kwam mij een heel andere kleur tegemoet. Als nog erg mooi, dat zeker, maar helaas heb ik een kleur die bijna exact hetzelfde is. Het enige verschil is dat de kleur (deze lipstick van KIKO) een glanzende finish heeft en de nieuwe Viva Glam lipstick van MAC een matte finish heeft.

Maar goed. Ondanks dat is het een hele mooie kleur. Als ik het van te voren had geweten had ik hem niet besteld; ondanks dat is het niet per definitie een miskoop.
Want ook deze lipstick van MAC is ontzettend mooi. Het kleurtje van KIKO droeg ik al heel erg graag, maar op de dagen dat ik liever een matte finish wil kan ik deze erbij pakken. Dan hoef ik mijn KIKO lipstick niet matte te maken met poeder.

Viva Glam Ariana 2 vind ik absoluut een mooie kleur. Het is een ideale keuze als je eens een overstapje van roze naar paars wilt maken; de overstap is namelijk vrij subtiel. Je ziet duidelijk de roze ondertoon, de kleur is alleen wat blauw/paarsiger.
Hij brengt heel erg gemakkelijk aan en voelt niet al te droog op de lippen. Ik ben over Viva Glam Ariana 2 absoluut tevreden. Mocht je minder geld uit willen geven voor een zelfde kleur raad ik je die van KIKO aan, maar als je liever kiest voor MAC en een matte finish is dit ook absoluut een goede keuze. Ik zal ze er ongetwijfeld beide regelmatig bijpakken.

MAC Viva Glam Ariana 2 - €20.00
'' Wat vind jij van deze kleur?

15 opmerkingen

 1. Ik vind de kleur erg mooi! Alleen ik heb ook een lipstick van Kiko die er heel erg op lijkt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het mooi dat de lipstick een beetje een blauwe/paarse gloed heeft! Maar de kleur zou ik zelf niet dragen, dat staat mij denk ik niet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik zelf ook heel gaaf. Ik denk dat hij bij je huidskleur wel erg mooi staat!

   Verwijderen
 3. Ik vind dit echt een hele gave kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh dit is wel echt een hele toffe kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Matte finish blijft wel wat beter zitten :) Toffe kleur! Heel paars maar niet té opvallend en mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij doen ze het beide even goed eigenlijk. Die van Kiko trekt ook heel fijn in de lippen. Gaaf is hij hé? :)

   Verwijderen
 6. Wat een prachtige kleur! Staat je mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is echt een plaatje maar niet echt de kleur voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is wel een gave kleur ondanks dat hij voor mij persoonlijk iets te is. Gaaf als hierbij ook een mooi ooglook in deze kleur erbij combineert!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh een hele speciale kleur
  ik weet niet of ik deze aan zou durven, maar hij staat wel prachtig op de lippen

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem juist heel goed draagbaar! Dankjewel. :)

   Verwijderen
 10. De kleur zou mij denk ik niet staan, maar ik vind het wel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik was heel benieuwd naar deze kleur. Zelf twijfel ik nog steeds of ik hem moet halen ja of nee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een aanrader! Het is een prachtige kleur. :)

   Verwijderen