Michael Kors Slim Runway Watch

Horloges. Ik draag ze pas sinds een paar jaar dagelijks en ik merk nu ook hoe handig het eigenlijk is om zo'n klokje om je pols te dragen. Aangezien ik alleen horloges had van één merk vond ik het tijd voor een nieuw exemplaar. De horloges van Michael Kors waren geen moeilijke keuze. Ik ken deze al van vroeger, voordat ik überhaupt begon met het dragen van horloges, en was toen al enthousiast. Mijn smaak was destijds anders dan nu; ondanks dat trekken ze mij nog steeds. In samenwerking met Horlogeloods zocht ik dit prachtige exemplaar uit. Nieuwsgierig? In dit artikel deel ik nog veel meer foto's én mijn ervaring met dit klokje.

Bij binnenkomst werd ik al gelijk enthousiast verrast. Mijn horloge kwam niet alleen in een mooi doosje, hij was ook nog eens netjes ingepakt. Een écht cadeautje om uit te pakken.

Uit het cadeaupapier kwam dit stevige, donkerbruin (bijna zwarte) doosje tevoorschijn. Michael Kors heeft altijd dit soort mooie doosjes voor hun sieraden en deze past mooi bij mijn andere collectie. 
En uit het doosje kwam dit prachtige horloge tevoorschijn. Ik koos zonder enig twijfelen voor de Michael Kors Slim Runway Watch MK2465. Mijn eerste gouden horloge, maar wel met een voor mij bekende lederen band. Deze kleur vind ik altijd prachtig en zeker nu de herfst is begonnen was de keuze geen probleem. 
De bruine, lederen band past onwijs mooi bij de kleur goud van het geheel. Niet alleen de ring is namelijk goud, ook de wijzerplaat van het Michael Kors horloge heeft een gouden kleur. Aangezien ik nog nooit een gouden horloge heb gehad was dit in het begin wat heftig, al duurde het niet lang voordat ik enthousiast over dit horloge werd.

Vanaf het moment dat ik het horloge om mijn pols bevestigde was ik maar al te blij met mijn keuze. Het horloge heeft een vrij grote klok; zelfs op mijn dunne pols is dit niet storend. Het ziet er niet schreeuwerig uit, maar is juist elegant en toch opvallend uit.
Eigenlijk is er bij dit horloge weinig wat ik aan te merken heb. Het is een prachtige lederen band die onwijs goed bij de klok past. Het geheel maakt het een heel ''gezellig'' horloge. Het zijn de perfecte kleuren voor zowel de herfst als de winter en ik weet dan ook zeker dat ik het horloge deze periode heel veel zal gaan dragen.

Michael Kors Slim Runway Watch - €199.00
'' Wat is jouw favoriete merk qua horloges?

16 opmerkingen

 1. Wat een prachtig horloge zeg! Ik ben ook gek op Micheal Kors horloges, er zijn er maar weinig die ik niet mooi vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik hou echt van horloges, ik draag ze elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig horloge is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook nog wel eens wat van Michael Kors willen ... een tas of horloge ofzo. Deze is echt heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi horloge! Ik draag eigenlijk nooit horloges maar denk er toch wel over na om eentje te kopen. Ik weet alleen nog niet van welk merk ik er eentje wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem echt prachtig! Jammer dat hij zo prijzig is, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wauw hij is echt wel prachtig
  dit zou ik ook wel dragen

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw mooi horloge!!! Ik heb sinds een maand een Cluse horloge. Ook een fijn merk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik draag steeds vaker horloges, maar ik vergeet altijd te kijken hoe laat het is :P Deze zou ik te prijzig vinden voor mezelf, maar wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie horloge! Alleen niets voor mij zonder cijfertjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik draag echt nooit horloges, haha! Maar deze is wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ahhh hij is zo mooi!! ❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohhhh wat is deze mooi zeg. Ik draag weinig tot geen horloge.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi ja! Ik heb eentje van DKNY waar ik erg blij mee ben, maar een gouden zou ik ook nog wel willen :)

  BeantwoordenVerwijderen