Personal | Onze winkel make-over.

Nu ik klaar ben met mijn opleiding krijg ik via mijn blog regelmatig de vraag wat voor werk ik nu eigenlijk doe. Ik werk momenteel bij The River House & The Sticker Corner, een sticker, bedruk- en borduurstudio. Voor onze vakantie was er één verandering die wij graag wilden doorvoeren; een nieuwe vloer. Na een aantal jaren in deze ruimte was dat voor ons geen overbodige luxe. Samen met BEBO Parket kwamen wij al vlug uit bij een geschikte vloer, wat tezamen met nieuwe meubelen een volledig nieuw ogende winkel opleverde. Nieuwsgierig hoe het er precies uitziet? Lees dan snel verder!

Van een geblokte vloer gingen wij over naar deze prachtige grijze laminaat vloer. Een vloer met brede planken, waardoor het luxe oogt én ook nog eens prettig te leggen is. BEBO Parket biedt ook een ruim aanbod aan plinten, die gemakkelijk te combineren zijn met de kleur vloer die je gekozen hebt.

Het prettige aan het uitzoeken van de vloer was de fijne hulp die wij hierbij kregen. Al snel kwamen wij uit op een vloer die naar wens was én ook nog eens aantrekkelijk geprijst was. Mocht je op zoek zijn naar écht goedkoop laminaat hebben ze ook regelmatig leuke aanbiedingen waar je gebruik van kan maken.
Voordat wij begonnen met het verbouwen hadden wij ook geen meubelen die goed bij elkaar matchten. Iets wat wij graag wilden veranderen, zeker nu er ook een mooie vloer in kwam te liggen. Wij gingen onder andere naar Ikea en lieten daarnaast een aantal hangrekken voor de kleding maken door mijn vader, welke ook weer goed bij de vloer passen.

Al met al een flinke verbouwing, maar wij zijn erg blij met het resultaat. De vloer werd snel geleverd, was gemakkelijk te leggen en pastte perfect bij de nieuwe meubelen. Er moeten nog een paar kleine dingetjes gebeuren, maar als het eenmaal af is zal ik zeker nog een update plaatsen!

'' Wat vind jij van onze nieuwe vloer?

9 opmerkingen

 1. Wat een verbetering! Hele mooie vloer en die kleden zijn ook heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Ik ben ook onwijs blij met de kleden. :)

   Verwijderen
 2. Ziet er netjes uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De vloer ziet er heel mooi uit! Ik zat hier vandaag nog aan te denken. Wat als ik nou voor een nieuw huis een nieuwe vloer moet kiezen? Ik zou echt niet weten wat ik zou willen op dit moment.. We hebben thuis stenen (graniet) wat ik wel heel mooi vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die vloer ziet er mooi uit, leuk ingericht trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er heel erg netjes uit, mooi! Ga zeker eens rondneuzen op de websites. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het resultaat mag er zijn :) Ik houd wel van zo'n kleur! Ik was trouwens een van de nieuwsgierigen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een prachtige vloer! en wat leuk om een voor en na foto te zien, de hele winkel ziet er sowieso mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke make-over, en wauw je vloer is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen