Urban Decay Vice Lipstick Ravenswood

Het is alweer een dikke maand geleden dat ik nog vakantie had en in het buitenland zat. Hier genoot ik niet alleen van het heerlijke weer en de omgeving; ik genoot ook van het winkelen. Hoewel we dit deze vakantie niet bijzonder veel hebben gedaan heb ik toch een aantal hele leuke winkels weten te treffen. Zo kwam ik onder andere bij een parfumerie waar ze Urban Decay verkochten! Ik schafte hier één van de 100 nieuwe kleuren Vice lipsticks aan in de kleur Ravenswood. Vandaag deel ik mijn ervaring hiermee met jullie.

Als een merk 100 nieuwe lipsticks uitbrengt kun je wel nagaan wat voor gevoel dat bij een lipstickliefhebber oplevert. Misschien ben je zelf een onwijze lipstick fan, of misschien ken je iemand die er net zo dol op is als ik. Ik weet in ieder geval dat ik nog steeds spijt heb dat ik niet gelijk een heleboel extra kleurtjes had meegenomen, er zijn namelijk nog zoveel meer mooie tinten!

Ik was absoluut enthousiast bij het horen van de persberichten over deze nieuwe lipstickkleuren. Dat ik onverwacht langs een UD counter wandelde leverde een vreugdesprongetje op. Wat kan een mens blij worden van een selectie lipsticks!
Ik vind allereerst de vormgeving van de Urban Decay Vice lipsticks onwijs goed gedaan. De binnenkant is een soort kogelvormige huils, met daarboven de antracietkleurige dop. Een mooie combinatie met het onderste gouden randje. Het leuke vind ik dat deze ook subtiel aanwezig blijft als de huls gesloten is.

En dan natuurlijk de originele verpakking waar hij in komt. Dit kleine kartonnetje ziet er onwijs vrolijk uit met de prachtige lipstickkleuren die in 'plakjes' op elkaar zijn gestapeld. Wat mij betreft een hele geslaagde verpakking!
En dan de kleuren, wauw! 100 lipsticks zijn niet niets en het was zeker moeilijk om maar één kleurtje mee te nemen. Ik heb achteraf ook geen flauw idee waarom ik het bij één kleur wilde houden, maar goed. Daar hebben we het nu niet meer over. 

Ik koos uiteindelijk voor de kleur Ravenswood -heel toepasselijk bij de serie Pretty Little Liars, die ik nog steeds kijk- en met die keuze ben ik heel erg tevreden. Ravenswood is een hele draagbare kleur voor dagelijks gebruik. Hij heeft een prachtige finish en ik weet zeker dat deze ook met een donkere huidskleur prachtig zal staan.
Zelf ben ik er in ieder geval erg over te spreken. De lipstick brengt gemakkelijk aan doordat hij heel creamy is en geeft daardoor gelijk een fantastische finish. Is het geen plaatje?

Wat mij betreft is het een perfecte 'my nude lips but better' kleur. Hij is niet heel opvallend, maar brengt de aandacht toch langzaam naar je lippen. Je kunt hem dragen met zowel een lichte als een donkere oogschaduwlook; je kan er zoveel kanten mee op!

Wat betreft houdbaarheid doet de lipstick het ook heel goed. Dat verbaasde mij overigens, aangezien creamy lipsticks het in verhouding tot matte lipsticks een stuk minder lang volhouden. Deze lipstick blijft na een glas drinken prima op zijn plek zitten. Zelfs na het eten is het effect niet drastisch. Ik zou hem dan persoonlijk wel even bijwerken, een noodgeval is het echter niet.

Ik ben heel erg te spreken over deze nieuwe kleur uit de Vice collectie en ik ben onwijs nieuwsgierig naar de andere kleurtjes. Jullie zullen er in de toekomst ongetwijfeld nog wel een paar meer voorbij zien komen! 

Urban Decay Vice Lipstick Ravenswood - €19.50
'' Heb jij al een lipstick uit de Vice collectie aangeschaft?

18 opmerkingen

 1. Super mooi aangebracht! Ik ben verliefd op dit kleurtje. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super goede keuze! Echt een mooie nude <3 die lipsticks zijn al zo mooi en dit is echt een prachtig kleurtje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Vind de lipsticks van UD zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking is inderdaad heel erg mooi, net als de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een plaatje! Gave kleur en fijn dat 'ie zo creamy is ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lipstick! Love it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er nog geen, maar zou er wel 1 willen. Zeker na je review. Wat is ie mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ze hebben zoveel mooie kleuren in het assortiment. :)

   Verwijderen
 8. Wauw! Echt een prachtige najaars kleur! Echt fijn ook dat hij z'n mooi resultaat geeft op de lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh...wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige lipstick. Ik vind de kleur echt heel erg mooi. Een beetje oud rood/roze ofzo. Ook heel erg draagbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oehh! Hele mooie kleur en de lippenstift zelf ziet er echt super mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooie kleur! Ik heb er ook ééntje van de VICE collectie, namelijk Oblivion, en ik ben er helemaal gek op. Zo'n geweldige kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen