Essie Fall 2016 Collectie

De afgelopen tijd zijn er veel pakketjes met nagellakcollecties binnengekomen, wat ik in de herfst- en winterseizoenen nog een stuk leuker vind dan in de zomer. De kleuren zijn over het algemeen donkerder, warmer en passen beter bij de kleuren die ik graag draag en zie. Eén van deze collecties was van Essie en deze deel ik vandaag met jullie. Nieuwsgierig naar de vijf nieuwe kleurtjes? Lees dan snel verder.

De collectie bestaat officiëel uit 6 tinten, namelijk:
Playing Koi
Maki Me Happy
Kimono-Over
Now and Zen
Udon Know Me
Go Go Geisha

Zes prachtige kleuren, waarvan ik enkel Udon Know Me niet aan jullie laat zien vandaag. Dit is een lichtblauwe kleur (ook erg mooi), maar mijn absolute favorieten zitten toch tussen deze vijf kleuren!
Van links naar rechts zie je hier:

Go Go Geisha; dit is een hele simpele, maar prachtige roze kleur. Doordat hij wat meer naar nude dan naar roze toeneigt staat hij bij mijn lichte huidskleur erg mooi en geeft hij een hele verzorgde indruk. Absoluut mijn favoriet uit de collectie.

Playing Koi; een hele andere kleur in vergelijking met de vorige. Dit is toch weer een hele unieke, een beetje pompoenoranje kleur. Lekker herfstig; hij doet me ook denken aan de kleur van de bladeren van de bomen in dit seizoen.

Maki Me Happy; een klassieke, rode kleur. Altijd fijn om in je collectie te hebben en ideaal voor een avondje uit, een diner of welke gelegenheid dan ook. Met rood zit je (bijna) altijd goed.

Kimono-Over; donkerpaars is een kleur die ik zelf nooit op mijn nagels zal dragen, maar toch is deze kleur weer erg mooi. Het is echt een dieppaarse kleur en ik vind dit soort kleuren prachtig bij een wat getintere huidskleur.

Now and Zen; en tot slot, een grijze kleur. Now and zen is mijn tweede favoriet uit deze collectie. Hij heeft een wat mattere finish en doet me echt denken aan marmer. Hier zou een marmer nail-art echt perfect mee zijn. Een heerlijke alledaagse kleur die er wederom erg verzorgd uitziet. Ik vind dit een perfecte vervanger voor witte nagellak. Dat vind ik namelijk erg mooi, maar het mag van mij wel net iets donkerder.

De kleuren lakken allemaal erg prettig en dekken in twee laagjes volledig. Zoals ik van Essie gewend ben drogen ook deze kleurtjes erg snel én blijven ze goed zitten. Ik ben weer erg tevreden over deze collectie!

Essie Fall 2016 Collectie - €9.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

13 opmerkingen

 1. Prachtige collectie van Essie! Ik vind echt de kleurtjes stuk voor stuk erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De grijze kleur is denk ik ook mijn favoriet. De kleurtjes zien er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draag nooit nagellak, maar het zijn wel toffe kleurtjes. De oranje, rode en paarse passen mooi bij de herfst

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Now and Zen is mijn favoriet van deze collectie! Allemaal heerlijke herfstkleurtjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Go Go Geisha ziet er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het een prachtige collectie! Heb er drie, moet ze nog steeds swatchen. Maar gauw doen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooeh prachtige kleurtjes!
  echt heel erg mooi allemaal, ik zou ze allemaal wel willen

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen

 8. Die donkerpaarse is ook werkelijk prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Go Go Geisha is ook mijn favoriet, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen