L'Oréal Gold Obsession Collectie

Yay! L'Oréal brengt dit keer wel een héle feestelijke collectie uit. De Gold Obsession collectie bestaat uit maarliefst vijf prachtige nagellakken met bijpassende lipstickkleuren, én is in een totaal nieuw jasje gestoken. Zowel de lipstickhulsen als de nagellakflesjes hebben een van goud tot in zwart overlopend ombre effect en maken mij daardoor wel erg nieuwsgierig. Tijd om de producten te testen!

Als voormelig nagellakverslaafde (momenteel neig ik meer naar lipstick) besloot ik om maar met de lakjes te beginnen. De collectie bestaat uit vijf kleurtjes, namelijk;
Pink Gold
Nude Gold
Rose Gold
Pure Gold
Rouge Gold

Vijf -in prachtige flesjes- bijzonder mooie kleurtjes. Op het eerste oog lijken ze wellicht heel simpel, maar wanneer je er wat meer aandacht aan schenkt zul je de minscule gouden glitters in elk lakje zien. Gold obsession komt hier heel goed van toepassing, want elk lakje heeft zijn eigen gouden glitters.
Of ze in de praktijk ook zo mooi zijn? Dat is altijd even afwachten. Vol goede moed begon ik de kleuren te swatchen, en wauw; wat zijn ze mooi! Ik ben onwijs enthousiast over de subtiele glitters in de lakjes en het chique effect wat deze geven. Op de camera is het lastig vast te leggen, maar eenmaal in je handen zul je het des te beter zien.

Mijn favoriete kleuren zijn absoluut; Nude Gold, Rose Gold en Rouge Gold. Deze kleuren zijn heel opvallend, maar toch heel goed draagbaar. Kleurtjes die ik het hele jaar door graag draag!

Alle lakjes dekken met twee laagjes perfect. Pink Gold zou een derde laagje kunnen gebruiken als je echt lange nagels hebt, maar voor mijn nagels is het niet nodig.
Door naar de lipsticks, want naast vijf prachtige lakken heeft L'Oréal -bijpassend bij de kleurtjes lak- vijf verschillende lipsticks. Ook deze hebben dezelfde namen als de lakjes en vrijwel dezelfde kleurtjes. Dit keer alleen in lipstickvorm!
Ik begin met mijn favoriete kleur: Nude Gold. Na het swatchen van deze kleur was ik gelijk heel erg enthousiast. Dit is een prachtige, oudroze/bruine kleur met een lichte goude glitter om hem net wat specialer te maken. Brengt makkelijk aan en blijft ondanks de creamy structuur goed zitten.
Nummertje twee is Pink Gold, een lichtroze kleur. Dit kleurtje vond ik er in de huls iets sprekender uit te zien, waardoor mijn verwachtingen een stuk hoger waren. Op mijn lippen vind ik hem echter iets minder bijzonder. De kleur brengt heel moeilijk gelijk aan en doet met mijn gezicht helaas niets. Deze is wellicht een stukje meer geschikt als je een wat donkerdere huidskleur hebt!
Nummertje drie; Rose Gold. Dit is een kleur die ik dan weer wel erg mooi vind. Rose gold is een donkerdere, roze tint met wederom die prachtige gouden shimmer die je in alle items uit deze collectie terugziet. Rose Gold brengt ook wat minder gelijk aan, maar is wel in laagjes op te bouwen. Dit is een kleurtje die ik er zeker weer vaker bij zou pakken!
Nummertje vier; Rouge Gold. Rouge Gold is een hele klassieke rood, maar iets unieker gemaakt door de gouden shimmers. Dit is een perfecte kleur voor een gala, kerstdiner of een ander leuk feestje. Een verleidelijke kleur die bij veel huidskleuren érg mooi zal staan.

Over de laatste kleur, Pure Gold, heb ik niet zo veel te zeggen. Het ziet er bij mijn lippen écht niet uit, helaas. Ook over een donkerrode lipstick vond ik het effect van de gouden glitters niet heel aantrekkelijk. Dit is echt een lipstick die je er voor een feestje bij zou kunnen pakken. Ik zou hem alleen niet snel meer opdoen.

Maar over de andere kleurtjes ben ik zeker te spreken. De nagellakjes zijn mijn ultieme favorieten uit deze collectie (elke kleur vind ik even mooi), en de lipsticks doen het ook goed. Rouge Gold, Rose Gold en Nude Gold zal ik er zeker nog wel eens bijpakken!

L'Oréal Gold Obsession Lipstick - €14.99
L'Oréal Gold Obsession Nagellak - €5.99
'' Welke lak & lipstick is jouw favoriet?

12 opmerkingen

 1. Wat een prachtige verpakkingen! :-D Qua nagellak spreekt de gouden tint mij wel aan en de lipstick Pink Gold vind ik ook erg mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de lipsticks je allemaal wel heel erg mooi staan! De nagellak kleurtjes lijken mij ook super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh dit is een hele mooie collectie. Zeer draagbare kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eveline Deurns12-10-2016 17:00

  Nude Gold en Rose Gold vind ik prachtig. De lakjes, maar ook de lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rose Gold is mijn favoriet :) Wat zijn ze ook mooi vormgegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooh wat een mooie kleurtjes
  die gouden lipstick is inderdaad een beetje te speciaal

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige classy collectie van L'Oreal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige collectie!
  Ik vind het een verassend leuke combinatie. rood met gouden glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooie collectie mooie lakjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh mooie collecties zeg! Die lakjes zijn zo leuk, en de lipstick Rose Gold vind ik echt prachtig ♥

  BeantwoordenVerwijderen