LUSH Kerst Shoplog

LUSH; ik ben er dol op, en te zien aan de lovende reacties op mijn LUSH artikelen ben ik niet de enige. Elke keer worden deze artikelen weer erg positief opgevangen en lijk ik niet de enige te zijn met een liefde voor de heerlijke producten van dit merk. Zeker als de kerst- en halloween collectie in de winkels ligt word ik weer heel enthousiast. Dit maal was ik er op de eerste dag gelijk bij en kon ik de heerlijke producten bewonderen. Voordat ik begin met de reviews deel ik dit keer eerst een shoplog met jullie!

Ik moet allereerst even zeggen dat ik de collectie dit jaar écht vond tegenvallen. Ik weet niet of er nog meer bij komt [gezien de persberichten ga ik er niet van uit] maar de collectie tot nu toe sprak mij niet heel erg aan. Het zijn heel veel producten die al eerder in de collectie hebben gezeten, en de producten die ik dan juist graag terug zou zien zitten er helaas niet meer in.

Maar goed. Ondanks dat heb ik wel een aantal items gekocht. Het eerste product is Peeping Santa, een heerlijke Bubble Bar. Deze Bubble Bar ruikt naar sheaboter, cacaoboter en bergamot. Een winterse, maar toch frisse geur.
Het tweede product wat ik meenam is de Northern Lights Bath Bomb. Ook deze zat vorig jaar in de collectie, alleen dan in een iets andere vorm. Het was destijds een langwerpig staafje wat bij nagenoeg iedereen doormidden brak tijdens de verzending (of in de winkel). Dit keer hebben ze er een iets stevigere vorm van gemaakt; absoluut een pluspunt. Hoewel ik de oude vormgeving iets leuker vond ziet ook deze er weer goed uit! Vorig jaar vond ik hem al heerlijk en ik kan niet wachten hem weer te gebruiken.

Deze Bath Bomb vind ik heerlijk voor het slapen gaan. Het bevat ylang ylang, gemixt met jasmijn en lavendel. Heel erg lekker en ontspannend.
Ook dit product zat vorig jaar al in de collectie; Father Christmas. Ik reviewde hem destijds al en was hier heel erg enthousiast over, dus ook dit jaar kon ik hem niet laten liggen. Father Christmas is echt een hele populaire Bath Bomb met een hele aangename, subtiele geur.

Father Christmas is echt zo'n geur die iedereen volgens mij wel lekker vindt. Het omschrijven vind ik lastig, want het is eigenlijk alles wat je wilt in een bath bomb. Hij is zoet, fris en warm. Niet zozeer een echte kerstgeur, maar wel érg lekker. Geschikt voor elk seizoen.
En dat was 'm. Drie producten uit de kerstcollectie, terwijl het er normaal toch wel een stuk of tien tot vijftien zijn. Ik vond het echt jammer dat er dit jaar zo weinig producten waren die mij aanspraken.

Gelukkig kon ik nog wel slagen door een paar van mijn andere favorieten mee te nemen, waaronder Honey Bee. Honey Bee heeft de geur van honing en vanille en komt overeen met de zeep 'Honey I washed the kids'. Onwijs lekker!
Sex Bomb is denk ik wel mijn ultieme favoriet. Bijna altijd als ik naar Lush ga neem ik er hier eentje van mee en ook dit keer belandde hij al snel in mijn mandje. Sex Bomb is een hele sensuele geur. Ook hier zit Ylang Ylang in verwerkt, tezamen met jasmijn en vanille.
En tot slot, mijn vriend zijn favoriete bath bomb: Dragons Egg. Deze geur ruikt naar citroen en limoen en is ontzettend fris. Hij ziet er op het eerste ogenblik misschien wat saai uit, maar creërt een heel erg vrolijk geel/oranje bad. Hij vind de geur echt fantastisch, en hoewel het niet mijn favoriet is vind ik hem zo af en toe wel erg lekker. Een keer wat anders dan de warme geuren!

Zes badproducten, waarvan slechts drie uit de kerstcollectie. Wat mij betreft hadden het er veel meer mogen zijn, maar helaas. Het bespaart in ieder geval weer geld voor alle andere leuke kesrtcollecties die er aan zitten te komen!

'' Wat is dit jaar jouw favoriete product uit de LUSH kerst collectie?

18 opmerkingen

 1. Ik zie overal al kerst-artikelen verschijnen xD Maar de Lush collectie is zo leuk! Father Christmas vind ik vooral grappig :P en heerlijk spul allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankoopjes! Ik dacht al dat het aan mij lag maar ik vind de collectie ook heel erg tegenvallen dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke aankopen zeg. Ik ben wel benieuwd naar de geur en effect van Sex Bomb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is zó lekker! Die moet je absoluut eens proberen.

   Verwijderen
 4. Alles ziet er zo leuk uit en ruikt volgens mij ook heerlijk. De Peeping Santa vind ik toch wel het liefst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, love Sex Bomb! Northern Lights lijkt mij echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zulke leuke items heb je gekocht, baal altijd wel een beetje bij dit soort producten dat wij geen bad hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik me heel goed voorstellen, jammer zeg!

   Verwijderen
 7. Peeping santa ziet er super leuk uit. Ik ben benieuwd naar je review hiervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke aankopen heb je gedaan. De Father Christmas heb ik ook gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke producten allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige producten! Ik moet ook snel weer eens bij Lush neuzen voor wat lekkere bath bombs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke aankopen! Ik kan helaas niet makkelijk naar de lush toe, anders zou ik Father Christmas ook graag willen proberen ik hoor er zulke lovende woorden over!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij zit er helaas ook geen LUSH filiaal in de buurt. Meestal bestel ik het dan ook online, maar dit keer had ik toevallig net geluk dat we een dagje shoppen hadden gepland! :)

   Verwijderen
 12. Superleuke aankopen! Northern Lights is zo mooi, leuk dat hij een remake heeft gehad. Father Christmas heeft trouwens de geur van Snow Fairy!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een zoetere geur, maar is niet hetzelfde als Snow Fairy. Hij is iets minder zoet als Snow Fairy, maar word er inderdaad vaak mee vergeleken. :)

   Verwijderen