Make-Up Studio Green Embrace Collectie

Een Make-Up Studio review, dat is al weer even geleden! Nu de herfst écht is aangebroken -wat ben ik blij dat het klaar is met de warme dagen- komen de herfst- en kerstcollecties massaal in de winkels. Zo brengt ook Make-Up Studio een prachtige herfstcollectie uit; Green Embrace. Ik ontving twee producten uit deze collectie en deel mijn ervaring hiermee vandaag met jullie!

Mijn voorkeur ging automatisch uit naar de highlighter. Ik had nog niet eerder een highlighter van Make-Up Studio uitgeprobeerd en werd daardoor extra nieuwsgierig. Ik ben tenslotte dol op highlighters en deze kleur zag er wel érg mooi uit.

En niets bleek minder waar. Hoewel hij op de persfoto's al prachtig leek is hij in het echt nog veel mooier. Hij doet mij erg denken aan Soft & Gentle van MAC, deze is alleen net een stukje donkerder. Een hele mooie kleur voor de herfstdagen!
Ook ontving ik één van de twee lipsticks. Ik moet zeggen dat ik hem wat bruiner had verwacht, afgaande op de foto's in het persbericht, maar in de realiteit is hij écht heel erg licht. Met mijn lichte huid is dit helaas geen geschikte kleur. Dit soort kleuren staan veel beter bij dames met een wat meer getintere huid.

Een mooie kleur vind ik het dan ook zeker. Dit is Nude Silhouette en hoewel hij mij niet zo mooi staat weet ik zeker dat het voor veel dames wel een geschikte kleur zal zijn.
Links zie je de highlighter, rechts de lipstick. De highlighter is ontzettend goed gepigmenteerd en heeft een onwijs mooie shimmer, zeker als er een beetje licht op valt is hij heel erg mooi.

Ook de lipstick is -zoals gewend van Make-Up Studio- heel erg goed gepigmenteerd. Het is een hele fijne, creamy structuur en absoluut een mooie kleur. Omdat hij veel lichter is dan mijn eigen lippen zou ik hem zelf niet dragen, maar als je huid wat bruiner is denk ik dat hij je erg mooi zal staan!

Al met al zijn het zeker geslaagde producten. De highlighter zal ik er deze herfst en winter nog regelmatig bij gaan pakken, dit is wat mij betreft het mooiste product uit de collectie.

Make-Up Studio Highlighter Champagna Halo - €24.90
Make-Up Studio Lipstick - €15.90

'' Welk product is jouw favoriet?

16 opmerkingen

 1. Ik vind de higlighter er heel erg goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De highlighter lijkt mij heel erg mooi. Ik denk dat de lipstick voor mij ook wat te licht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die highliter vind ik prachtig! Deed mij ook direct denken aan die van Mac.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave producten! Ik vind je foto's de laatste tijd echt super mooi. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw ik vind beide producten er echt goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd hoe de producten staan op het gezicht, ze lijken me zo al erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's de producten en swatches zien er super uit zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw wat een prachtige highlighter. De lipstick is denk ik voor mij iets te licht, maar lijkt me alsnog erg mooi. Ben heel benieuwd hoe de producten staan..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh de highlighter is toch zeker wel mijn favoriet ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh wauw twee pareltjes van een producten
  ze zien er echt heel erg goed uit

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Ik ben vooral erg enthousiast over de prachtige highlighter.

   Verwijderen
 11. Ik vind de highlighter heel mooi. Leuke collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beide zijn prachtig! Maar die highlighter, daar gaat m'n hart sneller van slaan ♥

  BeantwoordenVerwijderen