My Current Favourites

Ik ontvang voor mijn blog een heleboel leuke pakketjes, en ik test regelmatig producten die ik zelf aanschaf. Heel veel producten hiervan vind ik fijn en review ik op mijn blog, maar er zijn nog meer producten die niet langskomen. Veel van deze producten gebruik ik toch dagelijks en daarom deel ik vandaag een aantal van deze items. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Lavera Moisture & Care Shampoo en Conditioner; ik begin met een voor mij volledig nieuw merk; Lavera. Van dit merk ontving ik de Moisture & Care shampoo en conditioner, die mij in eerste instantie een beetje teleur stelden. Ik vond de geur vrij 'goedkoop' ruiken, maar na het gebruik hiervan maakte mij dat helemaal niet meer uit. Mijn haren voelden namelijk onwijs schoon en zacht aan en dat is het helemaal waard. Bij mij ruik je de geur na het douchen toch niet echt meer!

Odorex Sensitive Care deodorant; omdat ik niet zo goed tegen parfum en alcohol in deodorants kan ben ik een tijdje geleden overgestapt op Odorex. Toevallig ontving ik hier ook een pakketje van, met daarin mijn favoriete merk deodorant. Het klinkt in eerste instantie wat saaier als deodorants met lekkere geuren, maar wat ben ik blij dat ik dit heb geprobeerd! Mijn huid voelt een stuk zachter en minder geïrriteerd, én het werkt ook nog eens veel beter dan een geurdeodorant. Ik ben dol op dit merk!

Derma woman body oil; Derma was wederom een nieuw merk voor mij en deze olie was het eerste wat ik er van gebruikte. Het flesje is heel simpel en clean (daar houd ik van) en de geur is precies hetzelfde. Lekker natuurlijk en heel erg verzorgend. Het fijne vind ik aan deze olie dat hij heel erg snel intrekt en dat mijn huid er heerlijk zacht van wordt. Ook een topper!

Dove Derma Spa Cashmere Comfort handcreme; mijn vriend en ik zijn beide dol op deze handcrèmes van Dove. Het zijn hele handige, platte, verpakkingen die je gemakkelijk mee kunt nemen. Ondanks dat zijn het ruime tubes en doe je er een hele tijd mee. Deze van de nieuwe Cashmere Comfort lijn is momenteel mijn absolute favoriet van Dove.

Weleda Almond verzachtende douchecreme; en tot slot een hele prettige douchecreme van Weleda. Dit is een douchecreme uit de almond lijn en ik heb er tevens een bodylotion bij. De bodylotion gebruik ik niet zo vaak, maar de douchecreme gebruik ik dagelijks. Het is een heerlijke geur en is ook nog eens heel zuinig in gebruik.

Ik merk dat ik de laatste tijd een stuk meer neig naar de 'natuurlijke' merken. Ik ben dol op dit soort producten doordat mijn huid steeds gevoeliger word. Producten waar echt veel alcohol en parfum in zit vermijd ik steeds vaker en wissel ik in voor producten waar mijn huid beter op reageert. Wat een fijne verandering!

'' Wat is jouw favoriete product op dit moment?

11 opmerkingen

 1. Is Lavera een soort natuurlijk merk? Die vaak wat mindere geurtjes naar mijn beleving. Wel fijn dat het zo goed werkt! Dove doet het ook altijd wel goed en Odorex vind ik ook super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt. Ik ben ook niet super excited over die geur, maar het werkt wel erg goed en dat vind ik minstens net zo belangrijk! :)

   Verwijderen
 2. De Dove Cashmere Comfort geur is inderdaad heerlijk, de producten zijn hier ook groot favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorietjes! Die body oil lijkt me fijn. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Er zitten heel veel producten tussen die ik nog niet kende. Ik ben vooral heel benieuwd naar de deo want ik kan er zelf ook niet zo goed tegen als er alcohol en parfum in zit. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend! Ik ben echt dol op Odorex, dus ik hoop dat het voor jou ook een uitkomst is.

   Verwijderen
 5. Mooie favorieten heb je :) Mijn favoriet van dit moment is de snow fairy van lush.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh ik ben benieuwd naar de handcrème van Dove, klinkt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben heel nieuwsgierig naar de olie... De handcreme van Dove heb ik zelf ook en ik ben er ook heel enthousiast over!

  BeantwoordenVerwijderen