On my beauty wishlist 12


Ik schreef al eerder over het feit dat de kerstdagen onwijs leuke producten met zich mee brengen, en vandaag deel ik een aantal van die items met jullie. Vijf van mijn persoonlijke favorieten, items die ik maar al te graag aan mijn collectie zou willen toevoegen. Nieuwsgierig naar de items op mijn wishlist? Lees dan snel verder.


Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick Rose Stiletto; hoewel ik niet veel lipsticks van Yves Saint Laurent heb, de lipsticks zijn wat mij betreft aardig prijzig in vergelijking met mijn favoriete merken wat betreft lipsticks, vind ik deze wel erg mooi. Met name de verpakking ziet er prachtig uit, en dit kleurtje lijkt me ook wel wat. - $37.00

Too Faced Grande Hotel Cafe Eyeshadow Palettes; vorig jaar was er ook al zo'n leuk huisje, en dit jaar is er weer een. Het Too Faced Grande Hotel Cafe Eyeshadow Palettes setje stond gelijk op mijn wishlist. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook nog eens prachtige kleuren. - $49.00

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Shimmering Skin Powder; de highlighters van het merk Becca zijn al een tijdje erg populair. Denk bijvoorbeeld aan Champagne Pop. Het schijnt een prachtige highlighter te zijn. Ook deze combi-highlighter lijkt mij erg mooi. - $38.00

Hourglass Ambient Lightning Powders; van Hourglass heb ik al een prachtig Ambient Lightning Powder palette, maar ook deze is weer prachtig. De marmeren verpakking vind ik onwijs gaaf en de kleuren zijn wederom prachtig. - $80.00

Benefit Cosmetics They're Real! Big Sexy Lips Set; en tot slot een set die ik nog maar heel recent geleden tegenkwam; de Benefit Cosmetics Theýre Real! Big Sexy Lips Set. Deze set bevat vier nieuwe lipsticks van Benefit en ik ben er heel erg nieuwsgierig hoe de kwaliteit hiervan is. - $29.00

Welke items staan er bovenaan jouw lijstje?

9 opmerkingen

 1. Teresa Palm25-10-2016 09:21

  Allemaal zo mooi! De Benefit set kende ik ook nog helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Too Faced set is zo mooi <3 Nu ja, eigenlijk is het allemaal mega mooi :O geen wonder dat het allemaal op je wishlist staat :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Zo jammer dat hij zo moeilijk te verkrijgen is.

   Verwijderen
 3. Niet verkeerd zeg deze wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die highlighter, super mooi lijkt hij me. Spijtig dat hij zo prijzig is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook erg nieuwsgierig naar. Hij schijnt erg mooi te zijn.

   Verwijderen
 5. Wat een prachtige kleuren en verpakkingen! Ik heb ook altijd een grote wishlist aan make-up, terwijl ik al zoveel heb :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Ik schaf zelf ook weinig meer aan, waardoor de wishlist alleen maar langer wordt.

   Verwijderen
 6. oooeh dat benefits setje!
  prachtig, leuke wishlist

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen