Starskin Plumping & Hydrating Lip Masks

Hoewel ik er veel te weinig tijd voor neem vind ik een masker heerlijk. Wat betreft mijn lippen was ik hier nog niet bekend mee, want ondanks mijn geliefde LUSH lipscrub en een lippenbalsem gebruik ik er weinig verzorgende producten voor. Het is niet zo nodig, vind ik, omdat mijn lippen van zichzelf vrij gezond zijn. Toch werd ik bij het ontvangen van de Starskin Plumping & Hydrating Lip Masks wel érg nieuwsgierig. Benieuwd wat ze voor mijn lippen doen? Lees dan snel verder.

De vormgeving van de Lip Masks vind ik in ieder geval erg leuk. De kusmondjes passen goed bij het feit dat het om een lipmasker gaat, en het geheel ziet er erg lieflijk uit.

De twee maskers komen in een kartonnen verpakking, die ik zelf altijd erg leuk vind. Ondanks dat het aardig wat groter is dan het masker zelf (wat nog wel eens een vertekend beeld wil geven), vind ik de maskers een luxe gevoel geven. Het ziet er netjes uit en geeft zeker een gevoel dat er aandacht aan is besteed.
Op naar de maskers zelf. In een verpakking zitten twee maskers waar je €9.95 voor betaald. Omgerekend dus bijna vijf euro per masker. Wat mij betreft best een duur grapje, maar als het echt zo'n fantastisch effect zou geven was ik best bereid dit te spenderen.

Het masker heeft een vrij overheersende, zoete geur wanneer je hem aanbrengt. Op zich best lekker, maar voor mij iets te sterk. Ik word er snel misselijk van, laat ik het zo zeggen. Dat is precies hetzelfde bij lipsticks met een overheersende geur overigens.

Maar afgezien van die geur viel het masker bij mij goed in de smaak. Het masker is echt doordrenkt in de vloeistof en blijft daardoor goed op je lippen 'plakken'. Aangeraden word om het masker vijftien minuten te laten zitten voordat je hem verwijderd en doordat het masker zo goed plakt is dit geen probleem.

Na het masker voelde ik dat mijn lippen een tijdje bleven tintelen, ik denk zo ongeveer een half uurtje. Op de achterkant van de verpakking stond beschreven dat dit kon gebeuren en dat was bij mij inderdaad het geval. Je kunt het een beetje vergelijken met een lippenbalsem waar menthol in zit; het laat je lippen eventjes tintelen maar geeft tegelijkertijd een verfrissend gevoel.

Mijn lippen voelden zeker zacht aan, maar van het plumping effect merkte ik weinig. Mijn lippen zien er na gebruik precies hetzelfde uit, en ook de zachtheid verdwijnt na een tijdje weer.

Ik heb een beetje gemixte gevoelens over dit product. Ik kan me voostellen dat het zeker ontspannend is -met name in combinatie met een gezichtsmasker- maar ik zou zelf liever weer naar mijn vertrouwde combinatie van lipscrub en lippenbalsem grijpen. Een stukje goedkoper én voor mij ideaal.

Starskin Plumping & Hydrating Lip Masks - €9.95 
'' Heb jij al eens een lipmasker geprobeerd?

11 opmerkingen

 1. Ik vond het niet echt een mega succes als ik eerlijk ben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm20-10-2016 10:43

  Ziet er wel heel mooi uit! Jammer dat het niet zoveel doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, dit lijkt me zo raar om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is wel een tegenvaller, zeker voor dat geld! en jammer van de geur, daar zou ik ook niet al te blij mee zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is wel een prettige geur op zich, maar na een tijdje begin ik er last van te krijgen helaas.

   Verwijderen
 5. De verpakking is wel mooi, maar voor de prijs zou ik het ook laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit zoiets geprobeerd, maar jammer dat die niet echt iets doet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mmmm spijtig dat je niet veel verschil zag
  inderdaad wel zonde van het geld dan

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik grijp dan liever naar mijn LUSH lip scrubjes, die zijn ideaal haha. :)

   Verwijderen
 8. Ik heb dit nog nooit geprobeerd, maar ik ben altijd wel in om nieuwe dingen te testen! :-) Ik vind de maskers van Starskin wel duur... :-)

  BeantwoordenVerwijderen