The Body Shop Frosted Berries Scrub & Shimmering Body Mist

Toen ik nog op de middelbare school zat was ik dol op The Body Shop, en met name hun body butters. Ik schafte vrijwel elke nieuwe bodybutter aan en bouwde zo een aardige collectie op.
Tegenwoordig schaf ik mijn producten iets genuanceerder aan, maar The Body Shop is nog steeds een merk waar ik erg tevreden over ben. Des te leuker was het toen deze producten bij mij binnen kwamen: een body scrub en een body mist uit de nieuwe kerstcollectie. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Deze kerst zijn er maarliefst drie verschillende lijnen, lijnen waar wij al eerder kennis mee hebben kunnen maken:
- Frosted Berries
- Vanilla Chai
- Spiced Apple

Ik ontving twee producten uit de 'Frosted Berries' lijn, waarvan het eerste product een body scrub. Scrubs zijn bij mij altijd welkom en in zo'n grote pot vind ik ze al helemaal fantastisch.

Naast dat het een heerlijke pot is vind ik hem er ook erg mooi uitzien. Ik vind de kerstcollectie heel erg mooi vormgegeven. Ondanks dat het er kerstig uitziet omhelst het nog steeds de standaard verpakkingen van The Body Shop; het is alleen allemaal net wat gezelliger.
Een fantastische pot, maar ook met een fantastische inhoud! De Frosted Berries scrub ruikt mierzoet, en hoewel ik persoonlijk sneller voor de Vanille geur zou gaan vind ik het voor een scrub geen probleem dat hij wat zoeter is.

De scrub zelf is vrij nat en heeft wat grovere deeltjes en minder grovere deeltjes. Doordat hij wat natter is vind ik hem heel erg prettig scrubben en voelt mijn huid heel verzorgd én zacht. Ondanks dat de scrubdeeltjes wat groter zijn maakt het natte het heel erg aangenaam. Die combinatie bevalt mij altijd erg goed.

Dit is een scrub die ik wel kan waarderen. Ik word gelijk nieuwsgierig naar de andere scrubs in de collectie, want het was al weer even geleden dat ik een scrub van The Body Shop had gebruikt. - €18.00
Het tweede en tevens laatste product wat ik ontving was de Shimmering Body Mist, wederom in de 'Frosted Berries' geur. Het glazen flesje ziet er een beetje uit als een glimmende kerstbal en het kleurtje van de vloeistof past niet alleen goed bij de geur, het past ook perfect bij het idee. Het ziet er uit als een magisc drankje in een flesje, heel leuk!
Het is wederom de zoete 'Frosted Berries' geur, die precies zo ruikt als de naam; het ruikt naar zoete bessen. Een lekkere geur, maar als body mist pak ik hem er toch minder snel bij dan als scrub. Qua geurtjes ben ik meer een liefhebber van de warmere geuren, maar voor onder de douche vind ik de Frosted Berries geur wel erg lekker.

Het leuke detail aan deze Body Mist is dat het een Shimmering Body Mist is, waardoor je huid ook nog subtiel word voorzien van shimmers. Al met al dus zeker een fijn product, ik ben benieuwd naar de andere body mists! - €14.00

Ik ben zeker enthousiast over de collectie en ga nog even een kijkje nemen voor de Vanilla Chai producten.
Welk product staat er bovenaan jouw wishlist?

22 opmerkingen

 1. Ik heb hem ook even snel geroken in de winkel en ik vond hem zó lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeeh ik heb de bodybutter en ben echt gek op die lekkere geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker! Ik wil ook nog een body butter uit de collectie gaan scoren.

   Verwijderen
 3. Teresa Palm27-10-2016 09:47

  Wauw, je foto's zijn de laatste tijd zo mooi! De producten lijken mij ook heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze scrub lijkt me qua textuur heel fijn maar ik zou denk ik ook voor de Vanilla Chai gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg spontaan zin in de kerstdagen, hihi. Ik ben super benieuwd naar de body mist. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met zulke producten snap ik dat helemaal, ik namelijk ook (:

   Verwijderen
 6. Ik denk dat deze producten net iets te zoet zijn voor mij! Ik hou niet van te zoete geuren, maar ik vind de Body Shop echt wel een geweldige winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die scrub lijkt mij heerlijk! Ik denk dat ik zo'n zoet geurtje als body mist niet snel zou gebruiken, al is het flesje wel echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Alleen daarvoor zou je hem al wilen hebben haha.

   Verwijderen
 8. Oeh die verpakkingen zijn inderdaad heel mooi. Ik ben met name benieuwd naar de scrub geworden! Die klinkt heel fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sfeervolle foto's :) Ik vind het er uit zien als een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt erg goed! Ik vraag me zo af of er nou echt een groot verschil in zit qua geur met de lijnen van dit jaar en vorig jaar. Qua hoofd ingredient zijn ze hetzelfde gebleven maar ze zijn anders gaan heten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zover ik me de geuren van vorig jaar kan herinneren zijn ze nagenoeg hetzelfde. :)

   Verwijderen
 11. Dit lijken mij fijne producten en zo leuk vorm gegeven! Zelf zou ik eerder voor Vanille Chai gaan denk ik :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's! TBS heeft altijd erg fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige foto's heb je gemaakt! Deze lijn lijkt mij echt ook zo heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vanilla Chai trekt mij qua geur denk ik iets meer dan deze. Super leuk, die verpakking al!

  BeantwoordenVerwijderen