Yankee Candle Christmas Votive Candles Giftbox

December is denk ik wel mijn favoriete maand. De een houd er van, de andere totaal niet. Ik zelf ben dol op de maand. De gezelligheid, de temperatuur en natuurlijk de feestdagen. Bij die feestdagen komen een heleboel festieve collecties, waaronder de fantastische collecties van Yankee Candle. Het leuke aan dit merk is dat wij het zelf verkopen in onze winkel, waardoor ik er meteen bij kan zijn. Ik nam dit jaar deze leuke set met Votives mee naar huis en deel mijn eerlijke mening over deze set vandaag met jullie.

Deze set is natuurlijk fantastisch weergegeven, een prachtige kerstset als je het mij vraagt. Ideaal voor onder de boom, of om jezelf eens zomaar te verwennen! Het setje is niet alleen voorzien van vijf heerlijke votives; hij ziet er ook nog eens onwijs leuk uit. Het is bijna zonde om de leuke verpakking weg te moeten gooien.

Maar naast die leuke verpakking zitten er ook vijf heerlijke votives in deze set. Van links naar rechts zijn dit: Macaron treats, Star anise & Orange, Festive cocktail, All is bright & Red Apple Wreath.
De geuren uit de collectie zijn niet allemaal nieuw, maar een aantal daarvan wel. Eén van die nieuwe geuren is Macaron Treats, wat ook gelijk mijn favoriete kaars is uit de hele set.

De kleur zou je misschien niet gelijk verwachten in een kerstcollectie, ik zou eerder aan een wat donkerdere kleur denken, maar het past ondanks dat wel goed bij de naam van deze geur. Macaron treats ruikt namelijk naar heerlijke macarons en ziet er ook uit om op te eten. De geur doet mij echt denken aan het moment waarop ik een Laduree winkel binnenloop: een nieuwe favoriet van mij.

Star anise & Orange is een totaal andere geur, maar is ondanks dat nog steeds onwijs lekker. Dit is wat mij betreft een perfecte geur voor kerst. Hij is zowel warm als fris door de combinatie van sinaassappel en steranijs.

Festive cocktail is nog een stukje zoeter, deze ruikt naar een glas zoete wijn. Of een zoete cocktail, maar ik zou er zo geen eentje kunnen verzinnen om hem mee te vergelijken. Wat ik wel kan zeggen is dat ook dit een hele fijne, kerstgeur is. Dat vind ik het leuke aan de collectie van dit jaar: het zijn allemaal kerstgeuren, maar elk totaal verschillend.

Mijn tweede favoriet is All is bright, en dan met name om de fantastische vormgeving. Deze chique witte kaars heeft een prachtig label met gouden glitters. De geur is fris, maar tegelijkertijd vrij zoet. Dit is wat mij betreft wel de moeilijkste geur om te beschrijven; die moet je eigenlijk gewoon echt ruiken.

En tot slot een klassieker: Red Apple Wreath. Dit is een wederom een hele klassieke kerstgeur; zó lekker. Red Apple Wreath ruikt naar warme appels met een vleugje kaneel en hout.

Ik ben dit jaar heel erg enthousiast over de kerstcollectie van dit jaar en ik ben al druk aan het branden. Ik kan je zeker aanraden de geuren eens te bekijken, lekker te gaan bestellen en branden. Een kaarsje is tenslotte altijd onwijs gezellig!

Yankee Candle Christmas Votive Candles Giftbox - €12.99
'' Heb jij de Yankee Candle kerstgeuren al geroken?

11 opmerkingen

 1. Wat een onwijs leuke set! All is bright lijkt mij heel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat een heerlijke set! Ook leuk om cadeau te doen aan iemand, al vind ik het ook heerlijk om deze voor mijzelf te bestellen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Eigenlijk moet je gewoon twee setjes bestellen haha :)

   Verwijderen
 3. Die macaron geur lijkt me zoo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig setje! En heerlijke geuren. Zou ze bijna allemaal tegelijk aan willen steken xD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Keuzes maken is inderdaad onwijs lastig, ze zijn allemaal zo lekker!

   Verwijderen
 5. omg Macaron Treats, i want! ik heb vorig jaar zo'n soort setje aan mijn zusje gegeven, zaten ook zulke lekkere geuren in :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Daar was ze ongetwijfeld erg blij mee. :)

   Verwijderen
 6. Wat een leuke giftbox! Zooo benieuwd naar All is Bright! ♥

  BeantwoordenVerwijderen