Jane Iredale Champagne On Ice Lipgloss Kit

Nog niet zo lang geleden maakte ik kennis met het merk Jane Iredale. Een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord, maar wel gelijk erg enthousiast van werd. Zo testte ik onder andere een lipstick en was het dit keer tijd voor een wel héél schattig kitje: ik ontving namelijk de nieuwe 'Champagne on ice' lipgloss kit en deel deze vandaag met jullie.

Door de verpakking krijgt dit kitje onmiddelijk mijn aandacht, want wat is het leuk verpakt! De gouden verpakking gevuld met diamantjes ziet er luxe én schattig uit. Een heel erg leuk cadeautje voor onder de kerstboom dacht ik zo!

In het kitje zitten drie prachtige lipglossjes, en hoewel ik meer een lipstick liefhebber ben vind ik het niet erg eens iets anders te proberen. Zeker niet als ze er zo leuk uitzien.
De eerste kleur die ik probeerde was Lovely Bubbles. In de verpakking wit met een boel shimmer, op de lippen wederom een heleboel shimmers. Lovely Bubbles vind ik zeker mooi, maar persoonlijk zou ik hem niet snel losdragen. Over een rode kleur heen vind ik hem dan weer wel erg draagbaar.
You go to MyHead is een gouden kleur, maar vrij vergelijkbaar met Lovely Bubbles. Op je lippen zijn het puur de glitters, alleen zijn ze dit keer goud. Wederom erg mooi, maar persoonlijk zou ik hem dan weer over een kleurtje heendragen.
En tot slot, mijn persoonlijke favoriet, Lips on Crystal. Ik moet zeggen dat ik deze iets roder had verwacht, maar ook op deze manier vind ik hem erg mooi. De lipgloss is op te bouwen -en hoewel ij niet volledig egaal dekt- ben ik zeker te spreken over het eindresultaat. Als je dol bent op lipgloss met een beetje kleur is dit een ideale keuze.

Wat betreft het plakken ben ik zeker enthousiast over de glossjes. Ze plakken namelijk vrijwel niet. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de geur: voor mij is deze net wat aan de zoete kant. Maar verder? Ik ben heel erg te spreken over dit schattige kitje en ik ben zeker benieuwd waar Jane Iredale de volgende keer mee komt!

Jane Iredale Champagne On Ice Lipgloss Kit - €31.00
'' Wat vind jij van deze kit?

12 opmerkingen

 1. De glossjes zien er leuk uit! Nu vind ik de eerste twee wat te transparant, maar de derde, rode kleur is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren zeg. Ik vind vooral de wat meer rode kleur heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn leuk maar ik zou ze niet kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er niet verkeerd uit, maar ik vind het wel veel geld voor deze kit! :-) Ik ben sowieso niet echt meer fan van lipgloss om eerlijk te zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag het zelf ook weinig, maar vind het kitje wel erg leuk. :)

   Verwijderen
 5. Heel mooie foto's! En een mooi setje, vind de laatste kleur het mooist maar da's mijn smaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Teresa Palm06-11-2016 20:47

  Wat een mooi setje! Je foto's vind ik ook heel erg mooi. De rode kleur is ook mijn favoriet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg die laatste! Leuke foto's heb je er ook van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen