LUSH - Northern Lights Bath Bomb

Vorig jaar verscheen hij al voor het eerst in de kerstcollectie; de Northern Lights Bath Bomb van LUSH. Destijds nog in de vorm van een glowstick, maar dit jaar aangepast. Ik ga er van uit dat dit komt omdat het staafje nagenoeg altijd wel gebroken was voordat het product bij je in huis was, maar dat terzijde. De nieuwe vormgeving vind ik een stuk succesvoller en dat maakt het nog aangenamer om hem te gebruiken. Vorig jaar schreef ik er geen review over, maar dit jaar haal ik dat in!

Northern Lights is namelijk mijn absolute favoriet uit de kerstcollectie van dit jaar. Voorgaande jaren was dat Cinders, een product die helaas niet meer verkrijgbaar is -maar ondanks dat nog steeds mijn absolute favoriet-, maar helaas worden favorieten soms vervangen door andere producten. Hierdoor kan ik Cinders momenteel niet krijgen, maar hopelijk bedenkt LUSH zich nog en brengen ze deze toch nog eens terug.

Voor nu; Northern Lights. Een helderpaarse Bath Bomb, gevuld met blauw aan beide kanten. Deze bijzondere Bath Bomb trok niet alleen mijn aandacht door de vormgeving; het was met name de geur. Northern Lights is namelijk een hele rustgevende geur die ik perfect vind voor het slapen gaan. Een warm bad met deze Bath Bomb laat mij helemaal tot rust komen. Echt een moment om van te genieten.

Waar hij dan precies naar ruikt.. Dat is niet heel moeilijk te beschrijven. Northern Lights is een combinatie van Lavendel, Jasmijn en Ylang Ylang. Een hele zachte lavendel waardoor hij niet overheerst, maar juist laat ontspannen.

Northern Lights kleurt mijn bad in de kleuren van de Northern Lights -er blijft een mix tussen groen en blauw achter-, ruikt heerlijk en laat mijn huid zacht achter. Een onwijs lekkere Bath Bomb waarvan je er absoluut minstens één moet proberen.

LUSH - Northern Lights Bath Bomb - €5.95
'' Heb jij Northern Lights al eens geprobeerd?

14 opmerkingen

 1. Ik ben zoooo benieuwd hoe deze ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm22-11-2016 09:00

  Deze lijkt me super lekker. Mooie foto's heb je er van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm lijkt me heerlijk! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een product van Lush heb geprobeerd, shame on me...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze vorig jaar gehad, heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er super leuk uit! En Maaike, je bent niet de enige. Ook nog nooit wat bij lush gekocht haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dat je het toch wel een keertje moet proberen haha! Zoveel fijne producten.

   Verwijderen
 6. Lijkt mij wel lekker! Ik moet echt vaker iets van lush kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie foto's! Ik ben heel nieuwsgierig geworden, ik ken deze nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mmm ja deze klinkt heel erg heerlijk
  vooral de gebruikte geuren spreken mij aan

  liefs
  Karlien
  polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie bomb. Ik vind die van Lush toch altijd wel de meest leuke!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt zo benieuwd naar deze bath bomb, hij lijkt me echt heel fijn en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen