More Bath and Body Works Candles

Wat een gezellige seizoenen vind ik de herfst en winter! Hoewel het naar mijn mening iets te snel is afgekoeld en het nog niet zozeer 'winter' hoefde te zijn in de herfst ben ik erg tevreden. Eén van de dingen die ik bijna elke avond met plezier doe is het branden van een kaars, waarvan ik vandaag graag weer een aantal favorieten met jullie deel. Nieuwsgierig naar de geuren Buttercream Icing en Pumpkin Pecan Waffles? Lees dan snel verder.

Ik begin met mijn absolute favoriet; Pumpkin Pecan Waffles. Ik hoefde eigenlijk alleen maar het label te zien om deze heerlijke 3-wick kaars aan te schaffen. Ik ben dol op de warme geur van wafels, ik ben dol op pecannoten én ik ben dol op kaarsen. Een fantastische combinatie, nietwaar?

En deze geur heeft mij zeker niet teleurgesteld. Hoewel hij aardig zoet is door de honing als je hem in de pot ruikt, is hij heerlijk warm als je hem brand. Een fantastische geur waar ik uren van kan genieten, ik denk dat dit momenteel toch wel mijn favoriete geur van Bath and Body Works is.
Ook Buttercream Icing vind ik een fantastiche geur. Het patroon wat betreft mijn favoriete geuren is niet heel divers -ik ben nu eenmaal dol op warme, huiselijke geuren- maar toch is deze kaars weer totaal anders dan Pumpkin Pecan Waffles.

Buttercream Icing is een kruising tussen boter en vanille; heerlijk warm en toch ook een beetje zoet. Meer dan dat is het eigenlijk ook niet, want juist in deze eenvoud is de kaars zó ongelofelijk lekker. Ik ben dol op deze geur en wissel deze twee erg graag met elkaar af.

Ik heb nog aardig wat kaarsen om deze periode op te branden, maar er zijn er ook nog een heel aantal die jullie nog niet voorbij hebben zien komen. Stay tuned, want deze komen er ongetwijfeld nog aan.

Bath and Body Works 3-Wick kaars - €20.95
'' Wat is jouw favoriete merk wat betreft geurkaarsen?

5 opmerkingen

 1. Pumpkin Pecan Waffles lijkt mij super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh die geuren, krijg er trek van. Zo'n gebak geur in je huis, lijkt me heerlijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er erg leuk uit. Ik ben benieuwd naar de geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil zo graag een kaars van Bath & Bodyworks, ze zien er zo super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen